![]() |
#111 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie ma zdziwienia ustami, jest zdziwienie, że o tym napisałaś, bo każdy może mieć wydatne usta
![]() Znowu mam wrażenie, że Twoje Simki patrzą nie wiadomo gdzie, tym razem tez tak jest. Szczerze powiedziawszy, trochę mi to przeszkadza, ale nie na tyle, żeby obniżać ocenę ![]() Jeśli chodzi o wygląd, jest OK, widziałem lepsze, ale nie narzekam ![]() Moja ocena: 9/10 [za obie]. |
![]() |
|
![]() |
#112 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Kestrel : 27.10.2011 - 18:32 |
|
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]()
Kestrel, co tak szybko dodajesz te simki? Nie nadążam krytykować
![]() Robyn faktycznie, jak ktoś wspomniał, bardzo przypomina Megan. Solnage przypomina mi Belle z "Sekretnego pamiętnika Call Girl" ![]() ![]() Natomiast Anabelle jest przecudna. Inna od Twoich simek, taka subtelna, a nie wulgarna. |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Zadałam sobie trudu, aby obejrzeć wszystkie Twoje Simki.
Bardzo mi się podobają, i chociaż nie jestem fanką Simek jak spod igły, to patrzyłam na twoje z przyjemnością - no i mam swoje faworytki, np Dinę. Ale mam też garść uwag - mam nadzieję, że weźmiesz to pod uwagę przy następnych prezentacjach. To są dobre, konstruktywne rady - nie krytyka. Staraj się, aby zdjęcia były jednakowej wielkości i rób odstępy między nimi na 3 -4 kliknięcia enterem. Jeśli nie jest możliwe, aby były jednakowej wielkości, to chociaż wyśrodkuj je - wtedy naprawdę będzie to wyglądało dużo lepiej. Aby wyśrodkować w trakcie umieszczania zdjęć otwórz okno w trybie zaawansowanej edycji i tam po lewej stronie u góry masz ikonki wyrównywania tekstu (takie żeberka w poziomie) - dotyczy to też adresów (linków) obrazków. Musisz zaznaczyć link zdjęcia i kliknąć na te środkowe żeberka. Albo zrób tak centeraaaa[/center] w pierwszym wyrazie center pominęłam nawiasy bo mi od razu centruje się ten przykład i znaczniki []są niewidoczne Szkoda też, że tak bardzo obrabiasz twarze Simek w programie graficznym, czasem to bardzo razi, a nadmierne poddawanie obróbce odbija się na jakości "wyrazu twarzy" Simki - szczególnie jej nosa. Na wielu zdjęciach twarz jest w miarę ostra, ale nos wygląda jak przez... zaparowaną szybę. Poza tym - czy to jest sensowne? To nie jest konkurs na Miss Foto tylko mają to być zwykłe, realistyczne Simki. Ale to moje zdanie... Uff chciałam rzetelnie podejść do tematu. A tak na marginesie - śmieszą mnie trochę uwagi rodzaju - za wysoko/za nisko brwi, nie takie oczy, nie takie usta... Gdybyśmy mieli wszyscy taki sam gust, to nasz świat wyglądałby jak planeta... klonów. Ostatnio edytowane przez Sansenoy : 28.10.2011 - 19:05 |
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]()
Poddawane było jedynie kilka pierwszych, od dawna nie są już poddawane niczemu, zwłaszcza zdjęcia z CASu.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kestrel : 28.10.2011 - 19:27 |
|
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Solange jest piękna.
Anabelle ma piękną buzię, ale nie jestem pewna czy pasuje rudy kolor włosów. Osobiście uwielbiam ten kolor, ale do niej pasowałaby ciemna czerń, albo jakiś wogóle granatowy. Ale ogólnie świetne simki! Często zaglądam do tego tematu i zaglądać wciąż będę. Ostatnio edytowane przez Kjalvör : 28.10.2011 - 19:50 |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
Pięknie dziękuję i cieszę się, że się podobają
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
Solange jest bardzo ładna
10/10 Anabelle ma dziwne usta i za małe oczy. 5/10 |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Solange - Ten różowy cień do powiek mi się nie podoba. Ale tak to simka jest niezła. 8,5/10
![]() Anabelle - Mi się nawet podoba. Rzeczywiście, oczy ma za małe. Ale tak jest fajna ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 30.10.2011 - 08:43 |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Wreszcie jakaś biała.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |