![]() |
#731 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#732 |
|
![]()
Selkie
Mój kot nieraz wymiotował bez powodu i funkcjonował ja zawsze- to nic takiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guest
|
![]()
Z tymi obrożami, to jest tak, że jeśli pies nam ucieknie, albo obcy pies przyjdzie na naszą parcelę i będzie miał obrożę, to możemy zobaczyć kto jest właścicielem i zadzwonić po ''odbiór'' czy jakoś tak.
|
![]() |
![]() |
#734 |
|
![]()
Mam problem. Mianowicie ostatnio miałam Sims 2 i Sims Zwierzaki, i gdy po formacie kompa chciałam znowu zainstalować, to gdy instaluję zwierzaki to jest błąd z aktualizacją, po czym gra się odinstalowuje sama. Pisze, że Sims 2 jest uszkodzona, nie ma jej zainstalowanej albo źle zainstalowana. Ostatnio nie było z tym problemu... Błagam, pomocy...
EDIT: Ej, sama se poradziłam. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez AkiJuro : 04.11.2011 - 18:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Guest
|
![]()
Ja jestem na początku tzn budowanie i kupowanie mebli itp do domu, współlokatorów już stworzyłem z trzema psami :> Więc pytanie jest takie: czy Psy w grze potrafią wejść do pomieszczeń które mają drzwi z klamką (tzn są zamknięte) czy nie potrafią ? pytam ponieważ chciałbym aby mieli dostęp do wszystkich pomieszczeń i ewentualnie mógłbym zrobić wszędzie otwarte przejścia zamiast drzwi - (prócz łazienki)
|
![]() |
![]() |
#736 |
|
![]()
Mogą swobodnie przechodzić. Podobnie koty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do pytania, to nie ma. |
|
![]() |
![]() |
#738 |
Guest
|
![]()
hej mam pytanie mam the sims 2 pets na PSP I NIE WIEM jak mam dojechac do miasta czy wie ktos moze?
|
![]() |
![]() |
#739 |
Guest
|
![]()
Pewnie tak jak w normalnych simsach - dzwonisz po taksówkę.
|
![]() |
![]() |
#740 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy był już taki post czy nie, ale nie chce mi się szukać . ; d
posiadam grę the sims 2 zwierzaki, więc postanowiłam ściągnąć sobie z neta nowe rasy psów i gdy próbuje je zainstalować to wyskakuje komunikat, że element wymaga dodatku, który nie został zainstalowany. wtf . ? ; o co z tym zrobić. ? nie chce mi się kasować i instalować od nowa simsów. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|