Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.11.2011, 14:14   #211
Olik605

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Mi gra się bardzo podoba, ale mogliby robić trochę ładniejsze zwierzaki.Chociaż i tak są 100 razy lepsze niż w dwójce.

Ostatnio edytowane przez Olik605 : 13.11.2011 - 12:01
Olik605 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.11.2011, 16:42   #212
lejdjikacha
Guest

Mnie bardzo urzekły te zwierzątka. Bardzo fajnie i przyjemnie się gra. Super jest też to, że kiedy tworzy się "puchowego" kotka i dodaje do niego obrożę, futerko na szyji się jakby zmniejsza. Wygląda to bardzo realistycznie. Kolejnym plusem są dodatki do zwierząt. Pełno zabawek, kuwet, domków. Dla koni tych rzeczy jest najwięcej. Zawody jeździeckie są super! Autorzy mieli fajny pomysł.
Narazie znalazłam jeden minus, bo gram zaledwie 2 dni. Jest nim niezgodność ras psów, czy też kotów. Praktycznie niczym się one nie różnią. Ale to jest taki mały minusik. Wg mnie gra jest zajefajna i polecam wszystkim!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.11.2011, 14:25   #213
patryk916
Guest

Cytat:
Napisał Olik605 Zobacz post
Mi gra się bardzo podoba, ale mogliby robić trochę ładniejsze zwierzaki.Chociaż i tak są 100 razy lepsze niż w dwójce.
popieram

jak zobaczyłem jak zrobili goldena retrievera w dwójce to myślałem że osiwieje(chociaż w trójce jest trochę za ciemny no ale to robili amerykańcy a w ameryce goldeny są brązowe)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 08:38   #214
enusiaq

Ogólnie wrażenia - fantastyczne. Czekałam na psy i koty, mimo iż konie wyszły im najlepiej.

Może to tylko u mnie się wydarzyło, ale pierwszy raz (w jakimkolwiek dodatku) zdarzyło mi się, że moja simka zakochała się w facecie (z gry) zaszła w ciąże i urodziła bliźnięta.. Wydawało mi się, że podwójna ciąża występuje wtedy, gdy w nagrodach wykupimy opcję. Ona jej nie ma więc wychodzi na to, że ma ją "bohater stworzony przez twórców". Chyba, że jakoś wkradła się opcja, że przypadkiem też się trafi
(Tylko w zwierzakach tak mi się zdarzyło a gram w simsy od momentu gdy wyszły TS1, TS2 i teraz TS3)
enusiaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 11:33   #215
anie_1981

Mi się często zdarzają bliźniaki u sąsiadów, wcale nie trzeba mieć tej nagrody o wzmożonej płodności. Także to raczej normalne.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 12:49   #216
ginsei

wzmożona płodność po prostu zwiększa prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, a nie sprawia, że jest ona w ogóle możliwa
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 12:55   #217
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

u mnie zawsze jak moje simy maja wzmożona płodność to rodzą się bliźniaki lub trojaczki. a co do zwierzaków w the sims 3 to dodatek jest fajny ale ma masę błędów. Ale da się jakoś grać.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 13:02   #218
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Od samego początku mam o tym dodatku mieszane uczucia.
Po włączeniu mi się tak podobała, że to masakra.
Te miasto. ( )
Tworzenie zwierzaków ( )
Ale potem pruba rozgrywki. Z samym koniem grało mi się fajnie, ale już gdy miałem rodzinkę większą niż 2 członków (8) gra mnie zniechęciła. Może dlatego, że od zawsze gram małymi rodzinami.
Ale puźniej chęci do gry wróciły, po przeprowadzce mojej simki.
Miała tylko konia, teraz jest szczęśliwą chodowcą konia do wyścigów.
Wyścigi mi się naprawdę spodobały... Myślałęm że ona z koniem tylko wejdzie do budynku, i to tyle, a tu mogę ustawić trudność, szybkość ... ( )

Gre oceniam pozytywnie...
stare 18.11.2011, 14:42   #219
anie_1981

W dwójce zawsze grałam małymi rodzinami, a jak mi się Simy zestarzały, to je porzucałam i zaczynałam grać w innym domu W trójce polubiłam duże rodziny. Niby czasem narzekam, że dużo przy nich roboty, ale jak mi się zdarzy grać małą rodziną, to mi się nudzi... Przyzwyczaiłam się, że moje Simy "chodzą stadami"...

A co do tematu, to gdyby gra mi się tak niebotycznie nie cięła, to byłoby super, bo poważnych błędów nie mam. To moje wyłączanie się gry w Appaloosa minęło, sama sobie zapis zepsułam niechcący Na nowym zapisie z AP gra się nadal tnie, ale już nie wyłącza. Podoba mi się wiele rzeczy z dodatku, najbardziej konie i drobne zwierzęta, głównie duże ptaki. Co mi się nie podoba... brak możliwości wypuszczania z klatek małych ptaków... Te ptaszki są takie malutkie, a klatka jest taka nieprzejrzysta, ma takie grube te pręty, nawet nie widać za dobrze, że coś tam jest w tej klatce.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2011, 13:57   #220
michal340
Guest

Hej
Zwierzaki bardzo fajne, lecz nie udaje mi się złapac jednorożca
Komu się udało, i jak?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania