![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi gra się bardzo podoba, ale mogliby robić trochę ładniejsze zwierzaki.Chociaż i tak są 100 razy lepsze niż w dwójce.
Ostatnio edytowane przez Olik605 : 13.11.2011 - 12:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Mnie bardzo urzekły te zwierzątka. Bardzo fajnie i przyjemnie się gra. Super jest też to, że kiedy tworzy się "puchowego" kotka i dodaje do niego obrożę, futerko na szyji się jakby zmniejsza. Wygląda to bardzo realistycznie. Kolejnym plusem są dodatki do zwierząt. Pełno zabawek, kuwet, domków. Dla koni tych rzeczy jest najwięcej.
![]() Narazie znalazłam jeden minus, bo gram zaledwie 2 dni. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jak zobaczyłem jak zrobili goldena retrievera w dwójce to myślałem że osiwieje(chociaż w trójce jest trochę za ciemny no ale to robili amerykańcy a w ameryce goldeny są brązowe) |
|
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]()
Ogólnie wrażenia - fantastyczne. Czekałam na psy i koty, mimo iż konie wyszły im najlepiej.
Może to tylko u mnie się wydarzyło, ale pierwszy raz (w jakimkolwiek dodatku) zdarzyło mi się, że moja simka zakochała się w facecie (z gry) zaszła w ciąże i urodziła bliźnięta.. Wydawało mi się, że podwójna ciąża występuje wtedy, gdy w nagrodach wykupimy opcję. Ona jej nie ma więc wychodzi na to, że ma ją "bohater stworzony przez twórców". Chyba, że jakoś wkradła się opcja, że przypadkiem też się trafi ![]() (Tylko w zwierzakach tak mi się zdarzyło a gram w simsy od momentu gdy wyszły TS1, TS2 i teraz TS3) |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Mi się często zdarzają bliźniaki u sąsiadów, wcale nie trzeba mieć tej nagrody o wzmożonej płodności. Także to raczej normalne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
wzmożona płodność po prostu zwiększa prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, a nie sprawia, że jest ona w ogóle możliwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Reputacja: 11
|
![]()
u mnie zawsze jak moje simy maja wzmożona płodność to rodzą się bliźniaki lub trojaczki. a co do zwierzaków w the sims 3 to dodatek jest fajny ale ma masę błędów. Ale da się jakoś grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Od samego początku mam o tym dodatku mieszane uczucia.
Po włączeniu mi się tak podobała, że to masakra. Te miasto. ( ![]() Tworzenie zwierzaków ( ![]() Ale potem pruba rozgrywki. Z samym koniem grało mi się fajnie, ale już gdy miałem rodzinkę większą niż 2 członków (8) gra mnie zniechęciła. Może dlatego, że od zawsze gram małymi rodzinami. Ale puźniej chęci do gry wróciły, po przeprowadzce mojej simki. ![]() Miała tylko konia, teraz jest szczęśliwą chodowcą konia do wyścigów. Wyścigi mi się naprawdę spodobały... Myślałęm że ona z koniem tylko wejdzie do budynku, i to tyle, a tu mogę ustawić trudność, szybkość ... ( ![]() Gre oceniam pozytywnie...
![]() |
#219 |
|
![]()
W dwójce zawsze grałam małymi rodzinami, a jak mi się Simy zestarzały, to je porzucałam i zaczynałam grać w innym domu
![]() ![]() A co do tematu, to gdyby gra mi się tak niebotycznie nie cięła, to byłoby super, bo poważnych błędów nie mam. To moje wyłączanie się gry w Appaloosa minęło, sama sobie zapis zepsułam niechcący ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() Zwierzaki bardzo fajne, lecz nie udaje mi się złapac jednorożca ![]() Komu się udało, i jak? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|