| 

| 
		#1 | 
| 

Creator 

Reputacja: 10 

| 

Ranczo przy Wodospadzie Sunset Valley, Wodospadowa 53  CLEAN Wymagania: dom był budowany z dodatkami do Luksusowego Wypoczynku włącznie - nie ze wszystkiego korzystałam. 36x47 221 096 § / 91 784 § Działka w tej dolince kusiła mnie od dawna. Myślałam o tym, żeby wybudować na niej coś nowoczesnego z wielkimi oknami na wodospad. Tymczasem powstało małe ranczo dla hodowców koni. Oprócz samego domostwa zmieściła się tu stajnia dla dwóch koni i garaż, w którym oprócz warsztatu jest również pralnia. Mamy tu również sporą zagrodę, która może służyć za wybieg dla koni oraz miejsce do ich trenowania. Jest też ogródek warzywno-owocowy. Otoczenie wokół domu starałam się zagospodarować tak, aby sprawiało wrażenie, że cała dolinka to jedno wielkie ranczo   Z tarasu rozciąga się piękny widok na skały i Wodospad. Widoki można podziwiać również kąpiąc się w jacuzzi. Dom jest przeznaczony dla rodziny z dzieckiem – nastolatkiem. Mamy tu dwie sypialnie, dwie łazienki, salon, kuchnię, jadalnię i gabinet-biuro. Zapraszam do oglądania i nie tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garaż ![]() Taras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do środka ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() Salon ![]() ![]() Łazienka na dole ![]() Gabinet-biuro ![]() ![]() Piętro ![]() ![]() Sypialnia rodziców ![]() ![]() ![]() Pokój dla nastolatka ![]() ![]() ![]() Łazienka na piętrze ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Budynek gospodarczy ![]() Usytuowanie działki ![]() Dodatki ze Store Free Store 
 Płatne store 
 Życzę miłej zabawy! 
		Ostatnio edytowane przez Honda : 03.05.2012 - 19:26  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Naczelny Grafik 

Reputacja: 24 

| 

Ten domek jest piękny... Na telefonie nie znalazłem żadnych zastrzeżeń. No brak słów...  

Na pewno pobiorę.  

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Admin Emeryt 

UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 

Reputacja: 19 

| 

Zacznę od jdnego zastrzeżenia, parcela nie dochodzi do drogi  

![]() Można to minimalnie poprawić w trybie edycji świata, ale wiem, że jest ciężko. A teraz już bardzo poważnie jestem pełna podziwu dla Twojego stylu i pracowitości. Wystarczy wspomnieć tylko o tym wspaniałym suficie ![]() No po prostu świetna parcela  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | |
| 

Creator 

Reputacja: 10 

| 

Dziękuję bardzo i cieszę się, że Wam się spodobało. 

Cytat: 

Nie poprawiałam jej położenia, bo jak ktoś będzie chciał to sobie sam parcelkę odrobinę przesunie. Do celów budowlanych nie było mi to niezbędne  
		 | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Admin Emeryt 

UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 

Reputacja: 19 

| 

Nie, no ja jeszcze muszę dodać, że pięknie rozplanowałaś przestrzeń. 

Oczywiście dobór mebli, tekstur i kolorów - no nie mam się do czego przyczepić ![]() Cieszę się, że do nas trafiłaś  
		 | 
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|