|  10.08.2012, 14:00 | #31 | 
| Zarejestrowany: 09.09.2007 Skąd: Santa Bożena Płeć: MężczyznaPostów: 1,442 Reputacja: 16 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

Dawno przeczytałem, a nie skomentowałem! (nie czuję, gdy rymuję) Ach, no świetni oni są! Wszyscy! I w ogóle wow Vipera jaki nowy image! Mam nadzieję, że Nina znajdzie w końcu tę pracę i stanie się slawną aktorką! Tak btw. co do studiów, to zawsze denerwował mnie sim grający Błażeja. On bodajże miał niebieskie włosy w oryginale. Masakra jakaś... XDD Czekam na więcej! | 
|   |   | 
|  | 
|  20.08.2012, 02:02 | #32 | 
| Zarejestrowany: 18.03.2011 Skąd: Sweet dreams Płeć: KobietaPostów: 1,222 Reputacja: 10 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

Mój zapłon pobija wszystko xD Dopiero teraz zorientowałam się, ze istnieje taki temat >.< Noale xD  Zacznę może od tego, ze nie mogłam przyzwyczaić się do Vinca, do tego że nie ma Sanae i tego, że całkiem dużo dzieci się tu narobiło  Wiadomo, że FS to nie jest to samo, co opowieści z gry, bo te biorą się ''na żywo'', ale no cóż - przyzwyczajenie  Nina jest prześliczna *.* Widać, że poszła w ślady ojca xD Leizar i Michael wyglądają, jakby byli rodzeństwem ;p Są niesamowicie do siebie podobni. No i jeszcze fakt, ze Leizi zachował młody wygląd   Na początku nie mogłam się jakoś przekonać do Sereny, nie wiem czemu. Niemniej jednak w ostatnim odcinku ją polubiłam xD Cieszę się, ze Nina i Michael są razem :3 Wyglądają prześlicznie razem   No nic, pozostaje czekać na dalsze części xD Obiecuję, ze skomentuję je na czas   
				__________________ [IMG]http://i45.************/fdzw4o.png[/IMG] | 
|   |   | 
|  22.08.2012, 11:36 | #33 | 
| Zarejestrowany: 17.07.2008 Skąd: Łodź Płeć: KobietaPostów: 1,409 Reputacja: 10 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

Kalafjor, A no Błażej miał niebieskie włosy, ale trochę go podrasowałam - nie mogłam juz patrzeć na tych wszystkich brzydkich simów   Nes ,każdy się w końcu zestarzeje, więc ani Vinc ani Leizi nie będą wiecznie młodzi. Trochę mnie ten fakt dobija no ale coż...życie  Co do Sanae... to ma innego partnera, może kiedyś coś o nich napiszę. Sorrki, ze odpisuję dopiero teraz, ale życie bez neta jest ciężkie >.< Dzięki za komentarze   
				__________________ | 
|   |   | 
|  01.09.2012, 13:32 | #34 | 
| Zarejestrowany: 18.03.2011 Skąd: Sweet dreams Płeć: KobietaPostów: 1,222 Reputacja: 10 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

Tak, sama myśl o tym boli ;p  Wiem, jak to jest niestety xD Skoro tak, to kiedy możemy spodziewać się następnej części?  Pytam, bo sama nie mam dostępu do sieci. Tylko od czasu do czasu   
				__________________ [IMG]http://i45.************/fdzw4o.png[/IMG] | 
|   |   | 
|  19.09.2012, 13:52 | #35 | 
| Zarejestrowany: 17.07.2008 Skąd: Łodź Płeć: KobietaPostów: 1,409 Reputacja: 10 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

A ja dopiero teraz >.<  Napęd w lapie mi się zrąbał i dopiero od wczoraj mam zewnętrzny, mam nadzieję, że uda mi się niedługo coś wrzucić, o ile ktos jeszcze o mnie pamięta   
				__________________ | 
|   |   | 
|  21.12.2012, 23:29 | #36 | 
| Zarejestrowany: 24.11.2012 Płeć: KobietaPostów: 256 Reputacja: 10 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

Ja nie zapomniałam,zapewne już nie masz tej rodzinki,ale :c 
				__________________ I waited for you ... | 
|   |   | 
|  22.12.2012, 10:56 | #38 | 
| Zarejestrowany: 24.11.2012 Płeć: KobietaPostów: 256 Reputacja: 10 |  Odp: Cold i sąsiedzi 

To wrzucaj,wrzucaj ;D Jestem bardziej za Sims 3, ale jak znajdę się rodzinki w dwójce, które są pięknie napisane,to aż chcę się czytać  . Piękni simowie :* 
				__________________ I waited for you ... | 
|   |   | 
|  | 
 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |