![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co ta Nathalie wyrabia, no... Rozumiem, że lubi imprezy itd. ale skoro ma dziecko, powinna była dojrzeć i się nim zajmować, poświęcać mu czas...
Lemon jest taką fajną, ambitną dziewczynką. Szkoda ją w ten sposób marnować. Dobrze, że jest Julia troszcząca się o siostrzenicę. No i tak fajnie zajmuje się Patrickiem. Podziwiam ją za cierpliwość i taką matczyną troskę. Czekam na ciąg dalszy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Są siostrami, ale różnią się od siebie jak ogień i woda..
Dobrze, że Lemon ma ciotkę Julkę, która praktycznie zastępuje jej matkę, która notabene szwenda się cały czas po mieście i po klinikach, mając za nic troskę rodziny.. Zastanawiam się, czy przyjdzie kiedyś czas, gdy doceni w końcu to, co ma. Miała jakiś przebłysk rozsądku podczas trzymania Patricka, ale zniknął równie szybko jak się pojawił. Magia dzieci, zaczarują każdego dorosłego ![]() Ciekawe, co też za niespodziankę Julia zgotuje siostrzenicy. czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tak zaczynam lubić Lemon. Miła sympatyczna, ambitna, przyjacielska dziewczynka. Upodobniła się do cioci.
Nathalie ![]() ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Bardzo dziękuję za komentarze
![]() SPC - Dobrze Lemon porównałeś chyba ![]() kedziorek - Bardzo dobrze opisałaś siostry, jak ogień i woda ![]() ![]() muffinka - Don't worry, talent Lemon zostanie nagrodzony za niedługo przez ciocię ![]() Jako, że ostatnio mało zdjęć Lemon, nagrodzę was małym bonusikiem - zdjęcia bohaterki z bliska oraz parę słówek o niej. Jestem bardzo wdzięczna Kicajowi, że podesłała mi tą jakże uroczą dziewuszkę, i nie żałuję tego, i gdyby nie ona, to nie byłoby takiego pięknego sima w wieku szkolnym ! <'3 Tak więc, ave Kicaj ! : D I łapcie małego bonusa ;* Lemon Lander to owoc miłości Nathalie z wampirem z rodu Landerów. Charakterystyczne, błękitne oczy to jedna cecha, która łączy ród. Chętna do nauki, z czasem nieśmiała, z czasem rezolutna, obdarza miłością swoją ciocię oraz kuzyna. Nie cierpi samolubnego charakteru matki i ma nadzieję, że kiedyś z tego wyjdzie. Cechuje ją również szczerość oraz zrozumienie. Nie ma przyjaciół w szkole, z powodu bycia wampirem. Kocha przyrodę oraz zwierzęta.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 |
|
![]()
Lemon jest uroczym dzieckiem
![]() No, a kiedy można się spodziewać następnego odcinka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ależ uczniowie w tej szkole są nietolerancyjni, skoro nie chcą się zaprzyjaźnić z Lemon, tylko dlatego, że jest z innej rasy.. Dorośli powinni na nie jakoś wpłynąć, no, chyba że dzieciory niski poziom tolerancji na odmienność gatunkową odziedziczyli właśnie po nich. Wtedy może być kłopot.
Zgadzam się z muffinką, z Lemon jest naprawdę uroczy dzieciak ![]() czekamy na odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
Jeszcze chcesz ? xD Przecież dzisiaj wstawiłam >D
![]() |
#118 |
|
![]()
Haha, no pewnie, że chcę xD nie musi być dzisiaj, spytałam się tylko, kiedy będzie
![]() A teraz doczytałam, talent Lemon zostanie nagrodzony przez ciocię? Hmm... może opłaci jej jakąś dobrą szkołę z internatem? Ciekawe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Nooo, czekam na kolejny odcinek! Stęskniłam się za Twoją rodzinką, pomimo tego, że niedawno zaktualizowałaś. c:
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Yaay kojarze Lemon, te slodka dziewuszke ;d Jak fajnie, ze bedzie u ciebie
![]() Mam nadzieje, ze szybkow stawisz jakies nowe zdjecia ^^ Czekamy! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|