|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ? | |||
Pies : |
![]() ![]() ![]() ![]() |
88 | 100.00% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
3 posty pod rzad!! powinnas dostac ostrzezenie albo bana za niepzestrzegania regulaminu <_< a tak pozatym jest chcesz miec Avatar pogrzeb w panelu i sobie wstaw foto
|
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
desha nie wolno pisac kilka postow pod rząd.Jest opcja edytuj
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
sorki !!! a co do tego obrazka to nie kapuje ale poprubuje jeszcze. Aaa... tutaj to jest dzięki ! Już nie będe tak robić ! Chce sie zapytać o te wasze rodzinki na forum, może ktos mnie ,adoptuje, ?? ^_^
|
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Mojej koleżance pies zniszczył dorodne warzywka, ta sie wkurzyła i usuneła wszystkie akcesoria do psa już po chwili pies przybiegł i pojawiło sie okienko dasz sie przeprosić ? i yła tylko jedna opcja OK
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Śmiesznie towja koleżanka zrobiła :lol: .
|
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
Niom dziwne, mi sie tak nigdy nie zrobiło
|
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
A moim ulubionym zwierzątkiem jest oczywiście piesek ^_^
|
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
mialam kiedys taka kuwete!ale moj komp dostal przez sciagniecie virusa
![]() gdy juz byl naprawiony z siorkami postanowilysmy zainstalowac jeszcze raz wszystkie simy.i nie sciongalysmy juz zadnych codow techniki. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
[B][SIZE=7]
Hej!Jexztem tu nowuy i chciałbym was poznać.To moje pierwsze forum na jakim jhestem na tym serwerze.Przeważnke jestem przyzwyczajony do free.web. sale co tam...Mam pytanie:jak zrobić żeby ...no...mieć np.jakioś napis pod swoim p[ostem...np.ctat alvbo coś...na free.web nazywane jest to stopką ale nie wiem jhak tutaj.Jeżeli znajdzie się ktoś to niech mi pomoże ,proszę. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|