![]() |
#581 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Cheeba wędrowała korytarzem, gdy nagle usłyszała jakieś hałasy. Postanowiła to sprawdzić. Na jej nieszczęście zza rogu wyłonił się Wraith. Przez myśl przemknęło jej: „Jak się tu dostał?”. Przecież nikt nie opuścił osłony. Podczas próby ucieczki zdążyła tylko włączyć nadajnik alarmowy w zegarku. Cała Antlantyda stanęła na nogi. Ucieczka nie trwała długo. Wraith dopadł ofiarę, wstrzyknął jej z łapy enzym paraliżujący, by po chwili zacząć się pożywiać. Po chwili wokół nich zbiegli się wojskowi, którzy ładowali w potwora, ile fabryka dała. Nawet kubuss choć bez odpowiedniego przeszkolenia próbował coś zdziałać z M5, które zgarnął z magazynu broni. Niestety nic to nie dało. Najpierw wojskowi musieli zabić Cheebę(która wyglądała już na okolice 70 – tki), żeby dłużej nie cierpiała. Ostatecznie Wraith udało się zabić, opróżniając wszystkie magazynki. Niestety wśród całego zamieszania kubuss dostał rykoszetem w ramię…
Ginie dziś Cheeba – nie była w mafii. Musiała zrezygnować z dalszej gry. Poinformowała mnie o tym wcześniej. Kubuss zostaje ranny. Wyniki głosowania: 1. Morgana - Don 2. Ladron - FresH 3. Roia - Maqryll 4. Muffshelbyna - cheeba 5. Qwerty – Everlasting. 6. Mroczny Pan Skromności - Don 7. Don – Kenny McKormick 8. Nostradamus - Ladron 9. Charionette - Lubie 10. Fallen - Cynthia 11. Maqryll- Luflee 12. Kubuss - Meona 13. kenny McKormick - kubuss 14. kędziorek - Maqryll 15. motyka - Meona 16. anizali - kubuss 17. Apocalypsa - 18. Diana - kubuss 19. Luflee - kubuss Cheeba - 20. FresH - 21. Cynthia - 22. Lubie - Maqryll 23. Meona - 24. Marzeniao - 25. marciuMEGA - 26. Restless - kędziorek 27. Everlasting. – To jest cud, że głosowanie jako tako wygląda i nie było remisu!
![]() |
#582 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Czy naprawdę nikt nie przejmuje się zniknięciem Maqrylla? - zapytałem Charionette, usiłując zrozumieć zachowanie reszty.
Wtem coś zaczęło się dziać. Zanim dobiegliśmy na miejsce, akcja zabicia Wraith została zakończona. Kubuss został ranny. Wyglądało to znacznie gorzej, niż mój guz. Cheeba zginęła. Nie znałem jej dobrze, ale ogarnęło mnie przerażenie. Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 01.08.2013 - 19:28 |
![]() |
![]() |
#583 |
Reputacja: 12
|
![]()
Postanowiłem wrócić na salę.
Trzasnąłem mocno drzwiami co miało być gestem -Ja się nie dam! Nie będziecie mną pomiatać! Ludzie na mnie popatrzyli i zmarszczyli brwi |
![]() |
![]() |
#584 |
|
![]()
Od razu nasunęła mi się myśl: Maqryll na pewno nasłał Wraith na biedną Cheebę! Powiedziałem to Charionette.
|
![]() |
![]() |
#585 |
Reputacja: 21
|
![]()
Wiadomość o śmierci cheeby mnie zamurowała. Kolejne zabójstwo. Wszyscy byli nieźle wstrząśnięci, a do tego nagle Marqyll wybiegł na środek sali i krzyknął, że zabił rudzielca. Ma nierówno pod sufitem...
|
![]() |
![]() |
#586 |
|
![]()
Cheeba, umarła?
Nie znałem jej, ale spotkałem ją na mojej liście, zdziwiłem się, nie było jej w rozpisce u Wraith! Pobiegłem do chrupka! Wrzasnąłem do niego -Zmienili rozpiskę, rozumiesz?! Wraith zmienili rozpiskę! |
![]() |
![]() |
#587 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj, nie zdążyłem wysłać PW
![]() Najnowsze wyniki mnie zszokowały- nie umarłem, Cheeby nie znałem, ale czemu Qwerty podejrzewa mnie o bycie w mafii? Opuściłem budynek i udałem się do biurowca.
#588 |
|
![]()
- Jaką, do jasnej Janinki, rozpiskę?! - krzyknąłem. W przypływie złości zacząłem mówić głośno, aby każdy ze zgromadzonych usłyszał. - Maqryll to zdrajca! Czy to przypadek, że opuścił towarzystwo tuż przed zabiciem Cheeby, a wrócił chwilę po tym wydarzeniu? Kto z was uważa, że jego zachowanie jest zbyt dziwne, aby nie miało z tym nic wspólnego?
@down: jak to kto? Wraith xD Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 01.08.2013 - 19:43 |
![]() |
![]() |
#589 |
Reputacja: 11
|
![]()
Cheeba nie żyje?
Kubuss jest ranny? Czyżby kolejne morderstwo? Lecz kto za nim stoi? Coraz więcej niewiadomych....
![]() |
#590 |
|
![]()
-Przed ucieczką od Wraith widziałem rozpiskę, rozumiesz! Na pierwszy dzień nie miała być ruda, ale zmienili plany, jak zlekcewarzyłą Twój znak! Dziś nie miała być cheeba, jasna cholerra! Ta rozpiska była jedyną rzeczą, która dawała nam obraz kto zginie w przeciągu kilku dni! ROZUMIESZ?! Ku*wa Ja nikogo nie zabiłem, serum prawdy Ci to potwierdzi! ZROZUM!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|