![]() |
#1541 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
A może oni się bawili? Obrali sobie Yuki za główną ofiarę, którą mieliśmy zabić, więc ją wrabiali tym głosowaniami na osoby, które typowała. Teraz wytypowała Everlastinga, ale swojego by nie zabili przecież, więc zabili muffindance... Co o tym sądzicie? Z jednej strony to byłby oczywisty typ, ale z drugiej.. Czy to nie za łatwe?
|
![]() |
#1542 |
Reputacja: 12
|
![]()
LOOOOOL, ciekawe czemu akurat muffindance wzięli? przecie nikt na nią nie głosował, więc jest więcej niejasności. no ale, to my, mieszkańcy dobiegniemy do mety i będziemy diamentami
zresztą chwila... everlasting w mafii? całkiem możliwe. no i nadal nie rozumiem, dlaczego Apo miałaby być w to wplątana. ale jednak myślę, że nadal skupię się na dianie.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 13.10.2013 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#1543 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muffin podejrzewam że się wkopała tym że wie jak rozgryźć mafię. A Ever? Może chcieli zrobić najpierw z Yuki kozła ofiarnego bo głosowała indywidualnie ale jak pojawił się Ever nagle przestali. Dziwne to to...
![]() |
#1544 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Minusy to myślniki nieskasowane i nie, nie było laurki dla mieszkańców.
#1545 |
Reputacja: 12
|
![]()
chwilka... muffin dała głos na Yuki. coraz więcej dowodów mi wskazuje na Yuki, ale nie jestem pewna. jakoś mi na mafię nie pasuje
#1546 |
|
![]()
Laurki ? To była groźba, a nie laurka. Ale Ever i Gin wydają mi się dość sensownymi typami. Ja tam idę spać. Do jutra !
|
![]() |
![]() |
#1547 |
|
![]()
Ja myślę nad:
1. Björk, bo gdy tylko ktoś ją typuje, oddaje na niego głos (patrz: dzisiejsze głosowanie), zachowuje się podejrzanie, nienaturalnie i na przymus; 2. Everlasting, bo akurat przy TYM użytkowniku mafia nie ''posłuchała się'' Yuki; 3. Diana, bo zachowuje się dziwnie i ciągle odwraca uwagę od siebie, zrzucając winę na kogoś innego, plus włącza się dopiero, gdy ktoś ją oskarży (boi się, że wsypie kumpli z mafii? ;>); 4. Yuki, chociaż teraz podejrzenia co do niej nieco się odsuwają, ale niech nie myśli, że zapomnę; 5. Apo, bo nie pozwala się oskarżyć- od razu się wtedy włącza; obserwuje, ale działa dopiero po oskarżeniu. CO O TYM MYŚLICIE? |
![]() |
![]() |
#1548 |
Reputacja: 14
|
![]()
te laurki nie działają :<
muff też zrobiła i co? może im się nie spodobała? |
![]() |
![]() |
#1549 |
Reputacja: 23
|
![]()
prosty wniosek - nie róbice laurek xd
|
![]() |
![]() |
#1550 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co do włączania się do rozmowy usera, gdy ktoś go oskarża... Mi to wygląda na dość naturalny odruch samozachowawczy
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|