![]() |
#301 |
Reputacja: 10
|
![]()
Not a bad idea
![]() A moim zdaniem przy każdym głosie powinno być wyjaśnienie, anonimowe oczywiście. ![]()
![]() |
#302 |
Reputacja: 14
|
![]()
jakbyście pisali wyjaśnienia to by były xD
ja raz napisałem i pojawiło się obok głosu ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Reputacja: 25
|
![]()
10. Kto kontroluje grę?
Wyszło, że ja. 14. Kto tylko myśli, że kontroluje grę? Też ja. Zawsze spoko ![]() W sumie ankieta daje trochę do myślenia... ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
|
![]()
A mogę wiedzieć czemu wedłig was przegram i czemu mnie nie lubicie ? Strzelaliście ?
@up - daje i jeszcze się nie spodziewacie jak da :3 słowa mogą ranić ![]() Ostatnio edytowane przez redmoon : 09.11.2013 - 05:02 |
![]() |
![]() |
#305 |
Reputacja: 14
|
![]()
oj reduś, pomyśl trochę
![]() PP, jesteś pewien że tak to wygląda? przyjrzyj się porządnie bo ja tam widzę coś jeszcze ![]() wybaczcie że tak się wtrącam ale musiałem xDD Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 09.11.2013 - 06:20 |
![]() |
![]() |
#306 |
Reputacja: 12
|
![]()
haha, no to przy okazji jeszcze intro
![]() wskazówka 2.:szukajka na wiele się nie zda. Przewertuj strony, a może dostrzeżesz coś dziwnego. PS. prosiłabym tych co odpadli, aby jednak się nie udzielali teraz ![]()
![]() |
#307 |
|
![]()
Do jutra godziny 19.00 proszę do mnie wysłać opisy waszych rywali pozostałych w grze
![]() ![]() to będzie pierwsza część zadania. Druga polegać będzie na tym, że każdy będzie miał trzy życia. O godzinie 19 ja będę dawać po jednym z tych waszych opisów, a wy będziecie mieli określony czas aby zgadnąć o kogo chodzi. Wszyscy, którzy odpowiedzą dobrze będą mogli zabrać jedno życie przeciwnikowi, ten kto najdłużej utrzyma się, chociażby z jednym wygrywa, jeśli nie rozumiecie to spokojnie, ja jeszcze później wszystko wyjaśnię.
![]() |
#308 |
|
![]()
Trzeba pisać opis każdego z uczestników ?
|
![]() |
![]() |
#309 |
|
![]()
No, prosiłabym, jeśli nie to chociaż kilku, nie musi to być długie, może być nawet jedno zdanie
![]()
![]() |
#310 |
|
![]() Fallen - XXX
Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX redmoon - XXX Flo - XXX Dzięki za wysłanie opisów, choć nie wszyscy to zrobili. Wszyscy macie dziś po 3 życia. Jak wiecie będziecie zgadywali opisy swoich przeciwników. Ci, którzy wysłali mają przewagę, bo niektóre są ich oczywiście. Wszyscy, którzy zgadną o kogo chodzi mogą zabrać jedno życie komuś innemu. Ten, kto straci wszystkie trzy nie może już brać udziału w grze. Ten, kto najdłużej utrzyma się wygrywa. Czas na odpowiedź to 3 minuty. Za chwilę pierwsza runda Pytania?
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|