![]() |
#571 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, żeby wypromować OJSG i FS (w szczególności to pierwsze). Pamiętam, jak jeszcze tej wiosny prawie codziennie pojawiały się nowe odcinki w OJSG, a teraz to nic
![]() Szkoda, bo bardzo lubiłam czytać (i komentować, w przeciwieństwie do niektórych) historie ze zdjęciami z simsów, zwłaszcza z trójki, bo OJSG z TS3 wychodzą bardzo fajnie. :3
|
![]() |
#572 |
Reputacja: 25
|
![]()
Nikt już nie pamięta o założonej przeze mnie grupie dla twórców i czytelników OJSG? ;o
O ile się nie mylę, podobna jest też dla "fanów" FS. Jeśli chodzi o pomysł Caesuma, bardzo mi się takie recenzje podobają, ale jedna osoba by tego nie ogarnęła na bank. Może lepiej opisywać jedynie najpopularniejsze od ostatniego wydania FTS Newsletter historie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
po 2. ten pomysł ma taką wadę, ze jedna osoba ma swoje, własne zadanie, innemu może się to podobac albo nie,
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
|
![]() Cytat:
Ewentualnie można opisywać te najnowsze i najmniej popularne (znaczy, z najmniejszą ilością komentarzy), bo popularne i komentowane historie reklamy chyba nie potrzebują. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co to znaczy lepsze lub gorsze OJSG? Moim zdaniem wszystkie zasługują na uwagę, bądźmy sprawiedliwi. Te "lepsze" to tak naprawdę takie, które nadają się wręcz do FS, a nie wszyscy mają czas i talent by tworzyć takie historie. Nie znaczy to jednak, że ich dzieła są gorsze. Może szukam dziury w całym, ale wybacz, ten podział jakoś mi się nie spodobał.
Ale ogólnie do pomysłu z recenzjami jestem pozytywnie nastawiona. Tylko żeby nie było jakieś faworyzacji ![]()
![]() |
![]() |
#576 |
|
![]()
Kędziorek, mówiąc "lepsze" i "gorsze" miałem na myśli obraz oJSG, gdzie odcinki pojawiają się systematycznie, są ciekawe, zdjęcia profesjonalnie wykonane, używane jakieś pozy, dodatki itd - po prostu pełen profesjonalizm oraz odcinki, które mają parę błędów itd., i nie są jakoś bardzo wciągające pod względem fabuły.
Aczkolwiek rzeczywiście wiele historii z OJSG to małe FS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wiecie co... Kiedyś (w sumie już dość dawno temu...) myślałam o tym, żeby akurat działy FS i OJSG promować na fb naszego forum. Potem niestety nie miałam na nic czasu i w końcu pomysł mi umknął... Może jednak do niego powrócę
![]() ![]()
![]() |
#578 |
|
![]()
A może jakieś konkursy typu zeszłorocznej "Wielkiej Gali OJSG" zachęcałyby użytkowników do pisania? Tylko musiałaby być organizowane w miarę systematycznie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie w szczególności to drugie. Prawda jest taka, że dział FS umarł bo wszyscy, którzy uznali, że mają jakieś pojęcie o pisaniu (nie obrażając nikogo), przenieśli się do działu OJSG, a mówiąc szczerze, FS pisze się znacznie trudniej i wymaga ono większego nakładu pracy ze strony autora niż pstryknięcie kilku fotek i walnięcie do nich historii.
Tak czy inaczej pomysł z promocją obydwóch działów bardzo dobrym, mam nadzieję, że się przyjmie ![]()
![]() |
![]() |
#580 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ja oczywiscie forever alone
![]() ![]() Pomysl z promocja tych dzialow (szczegolnie FS) jest moim zdaniem dobrym pomyslem, ale mysle, ze na dluzsza mete nie wplynie to na ilosc komentarzy. Ludzie maja tendencje do pisania ich w nowych historiach i wraz z postepem fabuly, ilosc opini spada. Ludziom nie chce sie ich pisac, poprostu.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|