![]() |
#1551 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć. mam problem. Gra the sims2 rezydencje i ogrody nie chce sie włączyć , niby sie ładuje ale nie włącza.Tydzień temu normalnie działała od tamtego czasu nie instalowałam dodatków z neta itp.
jak to naprawić?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1552 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Usuń pliki cache...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Usunęłaś te pliki? Plików cache się nie wgrywa, pojawiają się same po każdym włączeniu gry (moje dokumenty->ea games->the sims 2) i mogą później przeszkadzać w jej ponownym uruchomieniu. Jeśli nic nie wgrywałaś pewnie w tym leży problem. Albo może masz za mało miejsca na dysku C.
![]() |
![]() |
#1554 |
|
![]()
Tak, już działa
dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
|
![]()
Hej, wpadłam na to forum przypadkowo, nie mam pojęcia gdzie już zadać to pytanie... mam problem ze zmianą CAS'a przy tła Tworzeniu simów.
Miałam jakiś czas temu dodatek z internetu jakiś nieoficjalny pack i zmieniło mi się tło.. niby nic strasznego, ale przy robieniu simów, są one strasznie blade! Wiem, że w internecie pisze, że trzeba zrobić screen potem coś podmieniać, ale np. na modthesims są już gotowe, tylko nie wiem jak to podmienić, ktoś pomoże? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Wywal z Downloads CAS!.package. Jeśli masz problem ze znalezieniem, wciśnij crtl+f i wpisz "CAS!.package". @down: spoko, nie czepiałam się złośliwie ; D Ostatnio edytowane przez Liv : 14.04.2014 - 19:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
|
![]()
Bardzo przepraszam, nie zauważyłam, że po jakiemuś innego napisałam hehe
![]() starałam się raczej napisać bez błędów i w miarę poprawnie, a i tak coś zepsułam ![]() Znalazłam ten CAS ! Teraz tylko odpalić grę i sprawdzić, dziękuję Ci napisze jak sprawdzę ![]() ![]() @Edit DZIĘKI CI BARDZO! ![]() w końcu moje simy jakoś wyglądają ![]() Mam w sumie jeszcze jedno pytanko.. jest pewien kod co się wpisuje do notatnika, żeby mieć więcej osób w rodzinie... a czy da się jakoś zrobić, żeby było więcej osób w grupie? ![]() Ostatnio edytowane przez emaerioel : 15.04.2014 - 00:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
|
![]()
No to teraz ja potrzebuje pomocy
![]() Mam wszystkie oryginalne dodatki do the sims 2, podstawe mam "the sims 2 deluxe". Jakis czas temu zainstalowalam sobie wszystkie czesci i gralam bez dodatkow cc. Potem musialam je odinstalowac, bo robilam porzadek z dyskami. Teraz chcialam ponownie je zainstalowac i nagle.... "wystapil blad, gra nie moze zostac zaktualizowana ble ble ble" No jakim to cudem, wtedy dzialalo, a teraz niby cos mu nie pasi?? :/ Znowu musze "specjalnie" formata robic zeby pograc, bo grze cos nagle nie pasuje? HELP;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
Reputacja: 12
|
![]()
kur... przed reinstalem wszystko było w porządku. teraz na nowym kompie problem za problemem. jeden opisałem w pytaniach i problemach do OŻ, teraz mam drugi. Usunąły mi sie nagrobki u Ćwirów. tak same z siebie? o co do choelry chodzi? może to być wina inSima do OŻ kiedy mam zainstalowane RiO?
![]() |
#1560 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witajcie
![]() [IMG]http://i59.************/30c1zc4.jpg[/IMG] Może ktoś też miał ten problem po aktualizacji sterowników? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|