![]() |
#851 |
Reputacja: 16
|
![]()
a więc, udało się
![]() Jestem zadowolona, jesteśmy coraz bliżej nie wiem jak Wy, ale powinniśmy to uczcić biosoczkami!
![]() |
#852 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiedziałam że to on!
|
![]() |
![]() |
#853 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wiedziałem xD Hahhhaha dziś zginę więc pozdrawiam =) Trafiliśmy już dwóch
![]() Myślę, że mafia mnie wyeliminuje bo za bardzo kombinuje xD Więc..... Znów, żegnam i dzięki za super zabawę ;-) |
![]() |
![]() |
#854 |
|
![]()
Ja także się pożegnam i podziękuję za super zabawe
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bartek i m_m... nie żeby co, ale za kazdym razem, od jakiś dwóch dni, kiedy nadchodzi czas głosowania mafiozów piszecie, że zginiecie, tak więc ten tego.
A co do SPM... no wiedziałam! Dałabym sobie rękę uciąć, że on jest mafiozem i moja intuicja mnie nie zmyliła ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Reputacja: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wszędzie wokół panował chaos. Herosi dwoili się i troili, walcząc z wrogiem. Tymczasem grupa agentów miała za zadanie ochronę cywili. Nagle w wysoki wieżowiec trafił jeden z pocisków wroga. Wśród lecącego gruzu można było dostrzec coś jeszcze. Dziecko!
- Ja je złapię, ja je złapię! - krzyknął Słodki Pan Ciastek i rzucił się w kierunku spadającej dziewczynki. Niestety, zapomniał się rozejrzeć i po chwili doświadczył bliskiego spotkania z młotem Thora. Zginął na miejscu od ciosu w głowę, a dzieckiem na szczęście zajął się Stark. - Ups - podsumował półbóg, widząc martwego agenta. - Celowałem w kosmitę za nim. Dziś maafia sprzątnęła Słodkiego Pana Ciastka. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Ktoś 3. konformistyczny lodzik 4. Nix 5. Diana 6. Everlasting 7. Mystically mad 8. Chwalisława
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 30.09.2014 - 21:23 |
![]() |
![]() |
#858 |
|
![]()
Mojego męża ukochanego zabili! O nie. Juz Wy mnie popamiętacie!
|
![]() |
![]() |
#859 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Co tu tak cicho
![]() - Jest nas coraz mniej… - mruknęła Ktoś, stojąc na dachu jednego z drapaczy chmur. - I dlatego powinniśmy coś z tym zrobić – stwierdził Everlasting. – Już dawno mówiłem, że nie powinniśmy odpuszczać Dianie. - Masz coś do mnie?! – wybuchła w końcu Diana, gotowa do przypuszczenia ataku. - Spokojnie – Ever spojrzał na nią. Nie miał zamiaru się bić. - Oczerniasz mnie! – fuknęła i wymierzyła cios. - Co tu się dzieje? – spytała Czarna Wdowa, blokując atak dziewczyny. – Nie będziecie walczyć między sobą. To jednak tylko jeszcze bardziej rozsierdziło Dianę, która przeniosła całą swoją złość na dziewczynę, która udaremniła jej atak. Rzuciła się na agentkę, która zrobiła zgrabny unik. To nie powstrzymało Diany przed wymierzeniem kolejnych kilku ciosów. W końcu i Czarna Wdowa zmuszona była zacząć walczyć. Dziewczyny walczyły dłuższą chwilę, aż w końcu Natasha kopnęła Dianę z półobrotu. - NIEE! – wrzasnął Nix. Dziewczyna straciła równowagę i przeleciała przez niewysoki murek okalający dach budynku. Nixowi nie udało się jej złapać. Miasto postanowiło dziś uśmiercić Dianę. Niestety - pudło! W grze nadal 2 mafiosów. Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 2. Ktoś – mystically mad 3. konformistyczny lodzik - Diana 4. Nix – konformistyczny lodzik 5. Everlasting - Everlasting 6. Mystically mad - Diana 7. Chwalisława – Diana
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 01.10.2014 - 18:12 |
![]() |
![]() |
#860 |
|
![]()
Erm... to na kogo głosujemy jutro?
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|