|
|
#1 |
|
Reputacja: 13
|
Ojeju, aż ciężko mi uwierzyć, że na forum dla fanów simów nie ma wątku poświęconego tej grze - przecież to bardzo podobna grupa docelowa
![]() ![]() Stardew Valley Jest to zdecydowanie jedna z moich ulubionych gier. W szczególności ujmuje mnie fakt, że odpowiada za nią głównie jedna osoba, która przez te wszystkie lata wypuszcza wszystkie aktualizacje (które wprowadzają dużo treści) za darmo. Jest to wręcz niespotykane we współczesnym świecie, w którym to monetyzuje się praktycznie wszystko, a dodatki do gier zawierające nawet mało treści kosztują duże sumy. Dodatkowo, jest to zachowanie spójne z wartością jaką w założeniu ma nieść za sobą ta historia. Kolejną kwestią jest to, że fenomen Stardew pokazał nam, że w dzisiejszych czasach, w których to bardzo duży nacisk kładzie się na grafikę i jak najlepszą jakość wykonania (niekiedy kosztem gameplayu) to dalej fabuła ma znaczenie! Gramy nie tylko dla wybitnych doznań wizualnych, ale przede wszystkim dla ciekawej, wciągającej historii i nieraz to prostota jest kluczem do sukcesu. Tym samym otwieram wątek - możecie tutaj odnieść się zarówno do mojej opinii o grze/przekazać własną jak i również możemy poopowiadać jak tam sobie gramy, a także poruszyć odwieczne dyskusje - który małżonek jest najlepszy? W jaki sposób gracie? Jakie macie teorie spiskowe? Zapraszam do rozmowy
To a glimpse of how green it was on the other side Steps taken forwards but sleepwalking back again Dragged by the force of some inner tide Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : Wczoraj - 02:36 |
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|