![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od przedwczoraj mam Simis Gwiazdę i nie mogę zdobyć 1 gwiazdki bo jak ide do robienia zdjęcia to jej sie podoba tylko ta reklama co ona tak wymachuje paczką(to po angielsku print ad czy coś takiego) i ni by sie podoba ale nie chce mi dać gwiazdki (mam już połowe) mam też całą charyzmę wysportowani i mam całą inwencję
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
sprubuj zdobyć przynajmniej 3 kreski z kazdego mozę pomoże?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no marza moze miec racje bo np. z pracom jest tak ze jesli masz wiecej czego niz jest wymagane to awansu nie dostaniesz...
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja robiłam tak że jechałam do karaoke wchodziłam na tą scene i śpiewałam tak długo aż dostawałam gwiazdke. Tylko warunek jest taki że twój sim musi mieć wszystko na full jeśli chodzi o jego potrzeby. Spróbuj może podziała.
Powodzenia |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To znaczy ja wam powiem tak jest czasami takie coś jak np. masz zielone kreski to mu się nie podoba to poczekaj aż spadnie u mnie to pomaga ale oczywi,scie spadła na i oł lub !albo tak jak kayka wystęopuj u pappariziego aż w końcu kliknie ci te zdjecei!!
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja robilem to tak ze ide do paparazji klikalem bardzo duzo razy aby wreszcie byl zadowolny z zdjecia i gotowa gwiazdka
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mósisz dbac o swoich fanów,a tagrze spiewac ale to sie udaje jerzeli twój sim ma dosc dobrry chumor.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Prosze podaj mi swoj email bo musz ci cos powiedziec. A tak w ogole to w jakim miescie mieszkasz?
![]() Jesli ktos mieszka w poblizu Bełchatowa lub w Bełchatowie i ma Simsy Gwiazde lub The Sims2 to prosze skontaktowac sie ze mna. Plissssssssssssss!!!!!!!!!! ;( Mój email to [email protected] Ostatnio edytowane przez savickas : 02.10.2004 - 18:39 Powód: bo musze jeszcze cos dopisac |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
moj problem jest w sumie mały. bo mam abrakadabre z randka, balanga, gwiazda i wakacjami(wiecie mam nadzieje o co chodzi) no i jedna babka (Merlin) ma juz 4 gwiazdki, no i robi sobie foto i wogle gra w filmach, ale jest film >wystap w scenie walki< i jest ze ja musze miec 3.5 , a mam 4 i rezyser i tak wygania Merlin! O CO CHODZI ? aha, czy i Wam na impreze przyjachała Christina Aquilera albo Drew Carrey(?), i czy jak jush bede miała na maxa gwiazdek to bede mogla załozyc własny interes ? plizz...POMÓŻCIE
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Musizsz dużo śpiewać na karaoke i przede wszyskim mieć na max charyzme!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|