![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jjgod - nieśmiertelność + wszystkie najlepsze amunicje do pełna jjfly - latanie 1:o własnych uszach 2:na desce jjk - samobójstwo ]:-> jjmorph (chyba) - zamiana w kogoś innego(ptak, żaba, inny zając) jjlight (chyba) - światło wokół gracza więcej nie pamiętam ale było ich cokolwiek sporo |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Wiecie może gdzie mogę to kupić we Wrocławiu lub zamówić przez Internet? Jak byłam mała to w to grałam godzinami tylko niestety nie mogłam zapisywać gier.
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
HIHOHAHO! ja posiadam ową boską grę, i stale lacze, ale JJR2 mam topsecret.. wie ktos skad sciagnac normalne?
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
heh =) to jest dopiero gierka... Ja przeszłam całą bez kodów a pod koniec był taki filmik... fajnie sobie pograć jak sie jest na coś złym
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
mam pytanko czy tą gierkę da się ściągnąć z jakiejś strony? byłabym wdzięczna za podanie linków. Grałam w demko jest super!
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Oooh to ta gra
![]() Pamietam w 3 klasie jak był jeden komputer i w nim ta gra... Wszyscy mieli przedzialki na ktorej przerwie kto sobie w nia gra (oczywiscie w pare z jakims kolega/kolezanka). Ohh to były czasy... dzieki, że mi je przypomnieliście ![]() ![]() PS:CIEKAWOSTKA:Ja zawsze przy niej najwiecej siedzialam bo chlopaki ustepowali mi miejsca xdd DZIĘKUJE WAM CHŁOPAKI! JESTEŚCIUE SWEET! CAŁUJE I POZDRWIAM ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ja grałam w jj to była kiedyś jedna z moich ulubionych zręcznosciowych gier
![]() ![]() ![]() Aha, i jeszcze jedno: w jackjackrabbit 2 the secret files było bardzo dużo poziomów i plansz (jazz in time, funky monkeys etc) a w christmas chronicles tylko 3 marne zimowe świateczne plansze, na końcu boss i koniec gry To dziwne ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Była to bardzo fajna gra.Teraz w nią nie gram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam u siebie na kompie jazza jackrabita 2 (The secret files) a w jedynkę nigdy nie grałam. Już to poprzechodzilam kilka razy
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|