|
|
#32 |
|
Guest
|
raz została przyłapana jak chciała wyjść, a drugi raz złapana przez policję
|
|
|
|
#33 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
Moja simka też zostaa przyłapana :/ Przez dona Lotario (jej ojca) krzyczał na nią strasznie a ona go ignorowała. Kazał jej iść do pokoju :/
|
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
U mnie zostali przyłapani tylko przez policje, ale przez rodziców? Nigdy. Stawiam całą rodzinę przed domem kiedy nastolatka wraca z nocnej przechadzki, a ona sobie najzwyczajniej w świecie wchodzi do domu.
Ostatnio edytowane przez Andromeda : 12.04.2005 - 20:54 Powód: Już nawet edytować nie można?? |
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
Mnie raz rodzic przyłapał i raz ;przywieźli andźelikę (przyjemniaczek) w radiowozie. Po za tym chyba nic... xP
|
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
U mnie Balbina Biedak dwa razy przyłapała syna na wymknięcie się z domu, chyba z trzy razy był złapany przez policję....
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
Oj u mnie niedawno Simka została przyłapana przez policję jak zwiała ze swoim chłopakiem
Jaka smutna była hiehie, ale tatusiek jej nic nie zrobił pomimo, że policjant mu heh co nieco wytłumaczył, że tak powiem xP
|
|
|
|
#39 |
|
Guest
|
U mnie kiedyś simka o szóstej rano leżała przy chodniku (po wymknięciu się z domu) i trochę poobijana była...
|
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
NOOO czasami się dają przyłapać ale wtedy przyjeżdza policja i odaie tego sima nie wiem co trzeba zrobic zeby zostac przyłapanym ale napewno sieda
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|