![]() |
#1301 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze nigdy nie słyszałam o zielonych smokach. Zawsze trafiał mi się tylko fioletowy, czerwony lub żółty. Najlepszy z nich był fioletowy. Czerwony mi wszystko palił. Ja nigdy nie miałam moich smoków czym karmić więc zjadały śmieci tylko. Smakołyków musiałam mnóstwo nakupować.
|
|
![]() |
#1302 |
Guest
|
![]()
ja miałamkiedys w jedne rodzinie az 10 smoków z trzech rodzai, mowiem wam ale było super
|
![]() |
#1303 |
Guest
|
![]()
Tak jak już napisałam wcześniej zdarzyło wam sie kiedyś, że smoki zaczely ze sobą ,,rozmawiać" i nad ich głowami pokazywały sie plusy? moje tak mialy, a potem jeszcze zaczeły sie gonić jak króliczki
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Guest
|
![]()
Błagam niech mi ktoś powie jak zdobyć smoka!!!
|
![]() |
#1305 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1306 |
Guest
|
![]()
Napisał ktoś napewno i to wiele razy
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#1308 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1309 |
Guest
|
![]()
Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba!
![]() A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee.... Żółty: Pritite Rózowy: Płomyk Fioletowy: Pochodnia Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? ![]() |
![]() |
#1310 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po drugie: Imię zalezy od koloru smoka, a ten różowy uznajemy na forum jako czerwony ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez .:WiLa:. : 23.06.2005 - 10:20 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|