|
|
#81 |
|
Reputacja: 10
|
każdy sim (z takich, co zostały stworzone wcześniej )dostaje jednak gratis buteleczkę z podręcznym NowyTy (czy jak to tam się zwie...). używa się tego klikajac na aktywnego sima i wybierają "pij podręczny..." czy coś takiego.
jest zresztą w plecaku, sprawdź
|
|
|
|
|
#82 |
|
Guest
|
narazie nie sprawdze bo simsy będe miał w poniedziałek dzięki za pomoc
|
|
|
|
#83 |
|
Guest
|
mi juz terazs gdy niemam jeszcze NŻ gra chodzi wolno..... czy z Nż bedzie chodzicc jeszcze wolniej?
|
|
|
|
#84 |
|
Guest
|
Podobno tak... To zależy, ile masz ramów. [czy jak to sie pisze;p]
|
|
|
|
#85 |
|
Guest
|
Okej... o jak to jest z tymi oklolicami. Na jakimś zdjęciu widziałam rodzine Przyjemniaków, a z ich parecei widać byłe inne domy... Jak to jest w końcu?
|
|
|
|
#86 |
|
Guest
|
ale co do tych wymagań to niema co ja mam 512 ram i wszystko ok ale przy 256 też dobrze ponoć chodzi
|
|
|
|
#87 |
|
Guest
|
z domów będzie widac różne domy o bok ale chyba nie można do nich wchodzić niewiem ale tak słyszałem
|
|
|
|
#88 | |
|
Guest
|
Cytat:
) i w sumie nie grało się żle, ale przez te dodatki wszystko się spowolniło Jedynym wyjściem jest dokupienie ramu... No wlasnie lada dzien chce sobie dokupić kolejne 512, wiec moze przestanie się mulić... OBY!Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki
Ostatnio edytowane przez Kissiel : 17.09.2005 - 21:53 |
|
|
|
|
#89 |
|
Guest
|
Ja mam pytanie:
Czy jak sie rodzi sim to tez ma losowo wybieraną chcemię czy można ustawiać tak ja aspiracje nastolatkowi? Ostatnio edytowane przez Pawlq : 17.09.2005 - 21:55 |
|
|
|
#90 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|