![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Znowu jakiś dodatek. Przecież niedawno co wyszedł Uniwersytet, zaraz po nim Nocne Życie. Rozumiem, ze Maxis musi na czymś zgarniać kasę, ale to już przesada. Tak jak w przypadku The Sims 1,gdzie dodatki "wysypywały" się jeden po drugim. Tak ,pewnie zaraz powiecie, że przecież Biznes ukaże się dopiero w 2006, w zimie, ale sam fakt, że oni zaraz po ukazaniu się jednego dodatku już zapowiadają drugi jest denerwujący, nieprawdaż??
Ja, choć do tej pory mam wszystkie dodatki do simsów(Uniwersytet i NŻ) to nie zamierzam kupować Biznesu(no, to zależy jeszcze od ceny, która, jak podejrzewam będzie wynosić 79.99zł) |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Kati_Simka]Umieszczajcie tu wszystko co wiecie na temat TS2:Biznes. Niewiem, czy o...
Nie jestem pewna ale podobno w TS2 Biznes mozna mieć kilka firm :con: niestety ta wiadomość od mojej kumpeli nie jest na 100% pewna ale fajnie by było mieć kilka tych firm ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
czytalam gdzies ostatnio, ze dojdzie baaardzo duzo (okolo 10) modeli nowych samochodow, nie wspominajac juz o najnowszych obiektach /z ktorych i tak nie korzystam/ i ubraniach /ehh../
ps. moim zdaniem biznes bedzie nudny, tak samo jak ns. (przynajmniej dla mnie) mogli by wymyslic the sims 2 sport, hobby czy cos takiego. |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
A ja znalazłam logo (niestety angielskej wersji):
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
O biznesie mało mówią ale coś znalazłam... prawdopodobnie taka bedzie okładka
http://www.simsexpress.com/temp/ls2_o2b_portada.jpg Czyz to nie fascynujące?! ahh biznes... ja to kupuje ![]() berata edit: Moniak, nie hotlinkuj! Ostatnio edytowane przez berata : 24.11.2005 - 16:47 |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
na stronie www.simy.pl jest o wiele większy format okładki
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
eh mam nadzieje ze ten dodatek nie bedzie tak przereklamowany jak NS, bo jak narazie zapowiada sie srednio. osobiscie wolalabym aby zamiast Biznesu byly zwierzaki bo jakos rybki mnie nie zadawalaja
![]() ogolem to te dodatki za szybko wychodza. w NŻ nie mialam jesczze okazji byc wampirem a tu nastepny dodatek :wacko: ludzie dajcie sie nacieszyc jednym ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ja tam sie cieszę
![]() Czym szybciek i więcej dodatków tym simy będą PRAWDZIWĄ symulacją życia, nie? jesen minus to ten że jeśli co 6 miesięcy mamy wydawać 50 -70 zł to może lekka przesada (dla niektórych) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|