![]() |
#602 |
Guest
|
![]()
no klikam... nic mi sie nie wyświetla... na wykłady podobno sie powinno iść godz. wcześniej... ja mam o 10-12:wacko: i nie ma... gdzie mam kliknąć temu simowi?
![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Masz ściągnięte jakieś dodatki z internetu? Jeśli jakiś jest niekompatybilny z Na Studiach, to mogą występować właśnie takie błędy. Przenieś na chwilę folder Downloads i inne miejsce i sprawdź czy opcja się pojawi. |
|
![]() |
![]() |
#604 |
Guest
|
![]()
Ellien, dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Guest
|
![]()
undefined
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#606 |
Guest
|
![]()
Hejka
Moja simka jest w Tajnym Stowarzyszeniu, czy wobec tego może być w innym, np, Cherleaderek? (Słyszałam że takie istnieje) A czy są jeszcze jakieś inne rodzaje Stowarzyszeń? |
![]() |
![]() |
#607 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
![]()
-po pierwsze- Jestem tu nowy dlatego chciałbym wszystkich serdecznie powitać.
![]() -po drugie- Mam prośbe do kogoś z was. Miałem orginalne simsy 2 na studiach ale porzyczyłem je koleżance, jak mi je oddała to juz nie zadziałały. :con: Dlatego zwracam się do was z prośbą o przegranie The Sims 2 na studiach i wysłanie ich pocztą. Naprawde mi na tym zależy ponieważ nie stać mnie żeby drugi raz kupić tą samą orginalna gre. Wkońcu my fani The Sims 2 powinniśmy trzymać sie razem. Bardzo, bardzo, bardzo was prosze. 4593704 to mój nr gg tam więcej podam informacji oraz mój adres. Jeszcze raz was prosze napiszcie do mnie na gg. (w zamian mogę wam przegrać i wysłać inna gre) |
![]() |
![]() |
#609 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po 2. Simy Na studiach kosztują 69.99 zł. Jak je zepsuła to niech odkupuje. Po 3. Jak Cie nie stać to weź w Media Markcie na raty - napewno Ci dadzą, bo moja kolezanka brała. Po 4. Jestes chyba.. głupi ze komus nieznajomemu chesz podać adres domowy?! Po 5. O piractwie nie gadamy Dziekuje za uwagę! |
|
![]() |
![]() |
#610 |
Guest
|
![]()
1.Czy da się tak żeby ns i nż było tak jak by jedna gra?
2.Czy da się edytować i przebudowywać uniwerki tak jak domy w których nie mieszka jeszcze rodzina? Ostatnio edytowane przez kamillo : 11.12.2005 - 11:57 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |