|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 30.30% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
15 | 45.45% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 12.12% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
4 | 12.12% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Hej! Już komentowałam twoje FS i nie miałam prawie żeadnych zastrzeżeń co do zdjęć, ale teraz mam! Na zdjęciach widać rażące, zielone kryształki, które pogarszają wygląd całego zdjęcia. Za tekst daję ci 9,9/10, a za zdjęcia 2,5/10. :wacko: Trzyamj się! Pa!
![]() P.S. Wiem, że bardzo szybo o to pytam, ale kiedy masz zamiar dać kolejny odcinek? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Fajne fs!! Dam 8/10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
*****isty odcineczek =) Wogole nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji. Jest super i tak trzymaj! Jednak się dziedzxiczy ten talent
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Paniko! Ty porzuciałaś to FS... To się nazywa chamstwo. FS jest super i wciągające, a ty po prostu zostawiłaś je. Jak tak możesz?
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Eeej. A nie przyszlo Ci do glowy, że ona jest zbanowana i nie może już dokończyć tego FS!? Coś przeskrobała autorka...
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Nie no sory, ale nie mam umysłu i toku rozumowania 12-latki. Wybacz jeżeli cię uraziłam. Tyle wiem, że Eventualna jest zbanowana, ale o Panice, no wybacz. Moja nieuwaga...
Pozdrawiam Ineyasha... |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
To było jedno wielkie przegięcie z mojej strony
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ua... To było z leksza chamskie zagranie. Mnie Justa zbeształa za posiadanie podwójnego konta(z którego nie korzystam, ale na szczęście zostało już skasowane), a za posiadanie potrójnego konta to już aż strach się bać co administradorzy mogą Ci zrobić... :con: Faktycznie przegiełaś. Oszukałaś nas wszystkich, czyli Twoich czytelników. Na dodatek stworzyłaś sobie "siostrzyczkę", której nigdy nie było... Możesz jedynie uratować swój honor kończąc to FS zanim administradorzy zauważą twoje oszustwo. I na drugi raz uważaj co robisz.Jestem zdegustowana. ![]() Pozdrawiam Ineyasha :wacko: |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Z początku żeczywiście przypomina "Reportarz z Życia"...
Fabuła fajna i zabawna... Ostatnie zdania są troche pokręcone... I zdarzają się niskie ściany... No i wnętrze jest nieumeblowane... Ale ogunie to Spoko... Moja ocena ogulna to 6/10... I czekam na 2 odc... |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ineyasha- admini wiedzą, Delicate przyznała się i właśnie dlatego ma oficjalne upomnienie, a jej 2 pozostałe konta zostały zbanowane.
![]() Jeśli chodzi o fs, to bardzo podoba mi się styl pisania autorki, mam nadzieję, że dokończy to fs, albo choćby "Miłość ponad wszystko" (kontynuacja). ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|