![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio gram w Weronie.
Skłócone rodziny Kapultetów i Monteków wcale nie zostały połączone przez Romea i Julię, a przez Merkucja i Hermię, którzy wyprowadzili się i pobrali. Wiedli spokojne i uporządkowane życie. Hermia urodziła mu trzy córki: Aidę, Amelię i Luizę, które są teraz na studiach. Niestety Merkucjo zaczął romansować z koleżanką z pracy, żona go przyłapała na zdradzie i są obecnie w separacji. Również u Jutrzenek zaszła mała zmiana. Puk dorósł i wyprowadził się z domu. Poznał śliczną Arię (?), która była sprzątaczką, wkrótce też wzięli ślub. W tym momencie Puk pnie się po szczeblach kariery, a Aria wychowywuje dwójkę synów: Dante i Miłosza. Matka Puka wzięła ślub z ojcem, urodzili bliźniaki, które są obecnie dziećmi, a siostra Puka jest nastolatką: berata edit: Zdjęcia wklejamy gdzie indziej. Ostatnio edytowane przez berata : 23.01.2006 - 13:52 |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
U mnie Romeo i Julia są już dorośli pobrali się i mają rude, śniade dziecko (obleśne)
|
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Dalsze losy moich simów
![]() Kasandra ułożyła sobie życie z Dariuszem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basia i Zosia są nastolatkami, nawiasem mówiąc Basia jest strasznie podobna do mojej koleżnaki z klasy ![]() Daniel nadal flirtuje z Kasią a Marysia też nie taka święta znalazła sobie kochasia no i miała wpadke z nim. Urodziła córkę Laurę która jak na złość podobna do ojca ![]() ![]() ![]() ![]() Biedak Babina urodziła syna Sławka ( po tatusiu ![]() ![]() Kaliente: Nina urodziła synka Mikołaja (z Donem) a Dina w tym samym dniu Marcela (też z Donem). Dina wpadła na pomysł żeby zdobyć Mortimiera wrabiająć go z dzieckiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
A ja po raz kolejny miałam reinstala xP. A przez ten czas nie wiele zdziałałam. W każdym razie losy rodzinek potoczyły się troszkę inaczej niż wcześniej
![]() Kasandra coraz częściej kłóciła się z Donem, aż w końcu zerwała z nim. Nie musiała długo czekać. Niedługo po tym oświadczył jej się Dariusz Marzyciel i wkrótce wzieli ślub. Obecnie Kasandra oczekuje maleństwa z Darkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem u Biedaków trochę mniej się wydarzyło. Damian pod namową Andżeliki wymknął się z nią z domu. Oczywiście o 4 rano przyjechał w radiowozie. (tak propos oczywiście też przywróciłam Sławka). Wkrótce Balbina razem z rodziną wyprowadziła się do bogatszego domu, iż Sławomir zarobił krocie w gastronomii ![]() ![]() ![]() W Przyjemniaków, Próchno i Haków jeszcze nie grałam ![]() Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 28.01.2006 - 10:49 |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Zmiana planów. Ożywiłam Sławka Biedaka i jak na razie to on sobie tam żyje. Urodził się już chyba mały Pawełek. A oto moje tajemne notatki:
Szczepan Marzyciel + Liliana Przyjemniak - 1 dziecko /Szczepan już dorósł i mieszka w takim domku Miłowskim, a Lili siedzi w skrzyni rodzin i nie chce mi się jej wyciągać/ Damian Biedak + Andżela Przyjemniak - studia, 3 dzieci Błażej Biedak + Klaudia Kaliente córka Niny K. - studia, 2 dzieci /Klaudia będzie jednak opóźniona o rok i rzuci studia na trzecim roku/ Kuba Kaliente syn Diny K. i Danye B. + ??? Pałąk /taka dziołszka/ - 2 dzieci Lucynka Hak + Łukasz Klon /taki chłoptaś/ - studia, 2 dzieci Paweł Biedak + Zuzia Mogiłek /taka dziołszka/ -studia, 3 dzieci Franek Lotario syn Dona i Kasi + Zuzia Klon - 2 dzieci Kasandra i Darek będa mieli dwa bobaski. Dla nich się coś wymyśli, może spikną się z dzieciakami Damiana albo coś takiego. |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Cóż w moich Maxisowych rodzinkach historia potoczyła się trochę inaczej.
Ćwir -> Morti oświadczył się Dinie, która aktualnie jest w ciązy, Aleksander(obecnie nastolatek) chodzi z moją simką o imieniu Oktawia Aleksandra ![]() Lotario-> Don ożenił się z Kasandrą, gdyż była ona w ciązy ![]() ![]() Kaliente-> w domu została jedynie Nina, która obecnie jest kochanką Mortimera, Daniela Przyjemniaka i Dona. Niedawno wpadła z Donem i z tego przyszła na świat para bliźniaków Don i Tom ![]() Marzyciel->Darek ożenił się ze sprzątaczką Lucynką ![]() ![]() ![]() ![]() Resztą rodzin nie gram ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Izabela Montek razem z jej mężem umarli ze starości, natomiast Merkuziego zjadł krowo-kwiat. Romeo poprosił Julię o sympatię i teraz oboje skończyli studia (Julia studiowała Biologię, a Romeo Matematykę). Oczywiście zdali z wyróżnieniem. Później, po skończonych studiach Romeo zaprosił Julię do restauracji, gdzie się jej oświadczył. Teraz mieszkają w domu Julii. Obydwoje mają pożądną pracę, ponieważ zarabiają dziennie 3500$. Następnie na świat przyszła Weronika a po niej Tomasz. Obydwoje są piękni i młodzi. Romeo razem z Julią mieli się stać emerytami, ale wypili eliksir życia. Cała ich rodzina ma zapełnione na fula wszystkie umiejęstności. Ich dzieci chodzą do szkoły prywatnej. Teraz prowadzą cudowne, pełne wrażeń i bogate życie.
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Umnie jest beka:
Nakłoniłem wampira, żeby ugryzł tą podłą Ninę Kaliente, która zaraz po tym w swoim domu spaliła się i tylko popiół po niej został (dobrze jej tak! hahah)Jeśli chodzi o związki pomiędzy Donem, Diną, a Mortimerem to wszyscy trzej się nienawidzą, bo jakaś wpadka była na imprezie. Kasandra znalazła stare fotki Dona z Bella Ćwir i zaczęła podejrzewać, że to on odowiada za jej zniknięcie. przez internet poznała staruszkę Oliwkę Widmo na Dziwnowie, do której się wyprowadziła w poszukiwaniach Belli. Jako, że spodobało jej się w Dziwnowie została tam na stałe i ożeniła się z synem Oliwki Nerwusem Jakimś. Balbina Biedak urodziła małą dziewczynkę, a jej syn uciekł z domu ( jeszcze nie wrócił). Dariusz Marzyciel zginął od choroby, a jego syn pełen rozpaczy udał się na studia. |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
...teraz Oliwką Widmo i Ofelią Zmrok. Mają nowe włosy i makijaż
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
No więc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez AleX : 27.01.2006 - 11:31 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|