| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz mój komiks? | |||
| 5 gwiazdek- SUPER |      | 57 | 49.14% | 
| 4 gwiazdki- CAŁKIEM FAJNY |      | 37 | 31.90% | 
| 3 gwiazdki- PRZECIĘTNY |      | 15 | 12.93% | 
| 2 gwiazdki- TRAGICZNY |      | 0 | 0% | 
| 1 gwiazdka- KICHOWATY NA MAXA xP |      | 7 | 6.03% | 
| Głosujących: 116. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  01.02.2006, 16:55 | #42 | 
| Guest 

|   

Swietne fs! Baaaaaaardzo mi sie podoba! Juz w koncu moge zaglosowac w sondzie.....     :ts2: | 
|   | 
|  01.02.2006, 17:18 | #43 | 
| Guest 

|   

Noo... jest dobrze   Szczerze mówiąc, pierwszy odcinek mało mi się podobał, gdyż fabuła wyglądała jakbyś ją właśnie wzięła z Bravo Girl :-P Na szczęście teraz już się powoli rozkręca i jest ok  Co do tych zdjęć z sesji, to najmniej podoba mi sie to pierwsze, ponieważ wygląda jakby ta laska siedziała w powietrzu ;-P Reszta jest super  Pozatym uwielbiam komiksy i tylko denerwuje mnie końcówka, gdzie musze klikać na linki ;-P Już chce 3 odcinek!! Pozdrawiam    | 
|   | 
|  02.02.2006, 15:34 | #44 | 
| Guest 

|   

Nooo bardzo fany komiks, bardzo mi sie podoba naprawde, daje 9/10 ale tylko dlaetego że w niektóych miejscach dymki nie są poukładane po kolei, ale wiere że to naprawisz, bo i tak jest lepiej niż w 1 odcinku. Oby tak dalej    | 
|   | 
|  02.02.2006, 16:02 | #45 | 
| Guest 

|   

coraz bardziej zaczyna mi się podobac ten komix... czekam na następny odcinek   :* Martencja | 
|   | 
|  02.02.2006, 17:34 | #46 | 
| Guest 

|  OŁ 

Oł!!! Podoba mi się!!! Ocenię w sondzie gdzies po 4 odcinku   . A na pierwszej sesji Honey ma takie jagby...Grube nogi  :wacko: Najpierw Jonatan(?) i Travis(?)(Nie wiem czy dobrze napisałam) sądzili że Honey jest do bani, a teraz się do niej dobierają  Zdaje mi się że coś przydarzy się bohaterce, bo tak szybko została modelką?? | 
|   | 
|  03.02.2006, 11:31 | #47 | 
| Zarejestrowany: 14.03.2005 Skąd: wiltshire Płeć: MężczyznaPostów: 947 Reputacja: 10 |   

Drugi odcinek zdecydowanie jest lepszy od pierwszego. Trzymaj tak dalej. Tylko denerwujące jest to, że niektóre teksty są napisane takim minimalnym druczkiem, a niektóre ogromnym. Najlepiej jest robić dymki kwadratowe, bo zmieści się więcej tekstów, a taki mały tekst źle mi się czyta. No dobra to tyle. Komiks po za tym bardzo fajny. Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek!    
				__________________      | 
|   |   | 
|  04.02.2006, 23:13 | #48 | 
| Guest 

|  .:;SiemQa::. Baaardzo fajniutQi komiX.  Mnie siem przynajmniej podoba =)))  Nomć ale ona jakus tak za szybko została tą modelką, chyba będzie się z nią niedobrego działo :wacko: Ale ja tam nie wiem, mam nadzieję, ze nie  Dodaj juz następny odcinek, bo jestem ciekawa cio siem dalej wydarzy   Poz|)rOo$!e 4 You [IMG]C:\Documents and Settings\Asia\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\9VTECFBW\1351[1].gif[/IMG] | 
|   | 
|  04.02.2006, 23:26 | #49 | 
| Guest 

|   

So... jak zwykle dziękuję za wszystkie komentarze    . Następny odcinek dodam jutro. Zdjęcia mam już gotowe, muszę tylko wziąć się za dymki co jest jednak najtrudniejsze i najbardziej pracochłonne. Przynajmniej jak dla mnie  . Muszę od razu powiedzieć, że odcinek który dodam może być krótszy od pozostałych z tego powodu iż jutro późnym wieczorem wyjeżdżam na cały przyszły tydzień ferii i za bardzo nie mam czasu zrobić czegoś dłuższego, a tak na szybko nie chcę robić gdyż nie wynikło by z tego nic dobrego. Tak więc czekajcie na jutrzejszy odcinek i nie przejmujcie się jego długością. Dziękuję i pozdrawiam   | 
|   | 
|  05.02.2006, 01:13 | #50 | 
| Zarejestrowany: 03.02.2006 Skąd: Gdańsk Wiek: 34 Płeć: KobietaPostów: 3,155 Reputacja: 15 |   

Fajny, mi zostanie w pamięci

__________________ [img]http://i48.************/358osn7.png[/img] http://ask.fm/Mitheska | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |