Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.12.2003, 20:12   #61
kiara
Guest

Domyślnie

Aha. Nie kochać tylko lubić. Fajne. Ale może tylko nakrzyczec na naszą wierną Kościdlę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.12.2003, 09:23   #62
mada.mistrz
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by agatka678@Dec 15 2003, 07:27 PM
Po za tym szkoda że nie można jej adoptować.
szkoda, że nie staje się członkiem rodziny po zakupie. Tylko żeby dalej sprzątała ale żeby była jak pies albo kot. Zeby można ją było przytulić pociaszyć i zorientować się kiedy jest już zmęczona. Swoją drogą smoka też mogli zrobić jako członka rodziny. Fajnie by wtedy było...

stare 18.12.2003, 12:29   #63
ptasiex
Guest

Domyślnie

Rzeczywiście było by fajnie gdyby można było komunikować się z Kościdlą - porozmawiać, pożartować itp. Niestety nie da się nic zrobić.

stare 18.12.2003, 13:15   #64
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by mada.mistrz@Dec 18 2003, 11:23 AM
Swoją drogą smoka też mogli zrobić jako członka rodziny. Fajnie by wtedy było...
Gdyby była nieograniczona liczba domowników, to tak Ale jest jak jest, więc mnie by się to nie za bardzo podobało

stare 18.12.2003, 22:18   #65
Guralka
Guest

Domyślnie

Pewnie blokuje się bo nie może dostać się do jakiejś zepsutej rzeczy (np. przepalona żarówka w kinkiecie a pod kinkietem fotel). Tak samo robi się z servo.

stare 19.12.2003, 12:35   #66
Simsa
Guest

Domyślnie

Ta kościlda jest głupia, mi się tak samo robi ...

stare 19.12.2003, 18:18   #67
Gumka
Guest

Domyślnie

może czasem coś się blokuje ,ale przecież simsy i tak są fajowskie!To ze mają pare błędów to nic bo mają więcej zalet nić wad!!!

stare 20.12.2003, 07:49   #68
kiara
Guest

Domyślnie

Gumka i znowu się z tobą zgadzam!!!!! Simsy nie mają (prawie) wcale wad!!! A że kościdla się troszkę zacina to nić!!!

stare 23.12.2003, 11:32   #69
ptasiex
Guest

Domyślnie

U mnie prawdę mówiąc Kościdla się nie zacina I bardzo się cieszę Choć to prawda, że Simsy mają też swoje drobne wady, jednak nie ma gry, która by ich nie miała

stare 23.12.2003, 13:11   #70
Mysia
Guest

Domyślnie

Oj Simsa, to że Ci się zacina to nie znaczy że jest głupia w grze jest bardzo fajna. Ja ją lubię. Zresztą, jest przydatna. Czy zdarzyło wam się kiedyś żeby Kościdla gotowała??? Bo jak moja Sim rodzinka jak jest głodna to jakoś to wyczuwa i zaczyna robić obiad a jakie ona obiady gotuje.... Moi Simowie tak się nażarli że aż strach!
No więc czy jeszcze u kogoś gotuje??? Powiedzcie...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania