| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |      | 15 | 50.00% | 
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |      | 11 | 36.67% | 
| 3 gwiazdki - Przeciętne |      | 4 | 13.33% | 
| 2 gwiazdki - Zgroza |      | 0 | 0% | 
| 1 gwiazdka - Strach się bać |      | 0 | 0% | 
| Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
 | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  26.02.2006, 12:05 | #51 | 
| Guest 

|  Cudowne 

Bardzo mi się podoba. Wciągneło mnie i zapomniałam o całm świecie...nawet spaliłam pizze w piekarniku   . Treść jest ciekawa i bez błędów. Zdjęcia też nie są najgorsze  .Czekam na następny odcinek. Ciekawa jestem jak to przedstawisz. POWODZENIA :*   Ja sama sie zastanowiam nad fotostorami własnymi ale w tej chwili nie mam sprawnch simsów a zresztą jestem za głupia na to nie nie wiem jak mam wgrać zdjęcia i wogle. Cztam ten poradnik i nic nie rozumiem ;( . Prosze o pomoc..niech ktoś mi wytłumacz to poswojemu czyli poludzku  . Czekam na wiadomość :*   :gu: | 
|   | 
|  | 
|  04.03.2006, 18:43 | #52 | ||
| Guest 

|   

Hm. Wyłapałam coś xD (zresztą jak zwykle) Jeszcze z drugiego odcinka ^^ Cytat: 
 Cytat: 
 Tyle. Jak narazie to całkiem nieźle :> Po końcowym "rozległ się silny wstrząs i huk" można się spodziewać, co będzie w kolejnym odcinku. Jeśli się mylę, to zwracam honor ;>> Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek ^_~ | ||
|   | 
|  04.03.2006, 18:52 | #53 | |
| Guest 

|   Cytat: 
   | |
|   | 
|  04.03.2006, 19:11 | #54 | 
| Guest 

|   

Ajajaj, z tym straceniem przytomności może troszkę przesadziłam, bo w końcu straciła ją poprzez uderzenie się w głowę ^^ Tylko zadziwiłam się, że od razu nie umarła x) Ale to już zależało od woli autora ;> Nie odkopujmy już tego xD Jak zwykle się czepiam, nie mogłam wytrzymać xDD Pozdrawiam *_* | 
|   | 
|  11.03.2006, 11:02 | #55 | 
| Guest 

|   

Hmmmm..... Jestem zaskoczona..... Viggo i nie horror  Dla mnie to jest o wiele lepsza opcja, bo horrory lubie tylko na dvd z koleżankami i popcornem. Jeśli chodzi o fotostory, to bardzo mi się podoba. Jest tak realistycznie napisane. Choć właściwie znam ciąg dalszy, to czekam na to jak Ty go zainterpretujesz. Dawaj szybko nowy odcinek ! Ocena : 9,5/10 Pozdrowionka, Chiara. | 
|   | 
|  | 
 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |