|
|
#41 |
|
Reputacja: 10
|
A ja jeszcze nie mam
Powinnam dostać z merlina jutra albo w piątek. To strasznie niesprawiedliwe że niektóre sklepy dają gre przed premierą. Powinni się tego trzymać tak jak przy HP :\
|
|
|
|
|
#42 |
|
Reputacja: 13
|
Suuper!! Nie moge sie doczekac piatku
A co jeszcze mozna robic? Dajcie wiecej zdjec jak mozecie
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
No miom zdaniem też.
Simy mogą nawet zamykać drzwi na klucz .Super!Podoba mi się, gram i gram i nie sądze żeby mi się prędko znudziło. Założyłam biznes w domku, bo narazie nie stać mnie na parcele publiczną. Trochę to męczące, trzeba wszystko mieć pod okiem. Ale jest super. |
|
|
|
#44 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Xsiver sim : 01.03.2006 - 17:32 |
|
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
A czy można w WB używać kodu motherlode
?Działa ? Bo jeszcze nie używałam bo moje simy mają kasy pełno właśnie z tego kody
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
No cóż, ja już mam. Nie dostałam żadnej zdrapki, czy co to tam było, ale obejdę się x> Za jakiś czas i tak pewnie będzie można to skąd dostać.
|
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
O co chodzi z tą kartą zdrapką? Coś się wygrywa bo jak nie to ja wole iść do MM i dostać plakat i balony
|
|
|
|
#48 | |
|
Guest
|
Dla tych co nie mają jeszcze zeskanowałam tylną i przednią okładke TS2WB -->link--> http://img85.imageshack.us/my.php?image=mail4mr.jpg
EDIT : Cytat:
Ja kupiłam w Empiku a w Sobote pojade do MM i dostane plakaty i balony
|
|
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
Drzwi można było przecież już zamykać w NS :>.
A kod motherlode działa w WB. I jak mój tata był w MM i się pytał o te balony itp. to podobno tam wcale nie dają żadnych gratisów xD |
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
U mnie w Gdańsku Dają ...
A co do kodu motherlode to fajnie .. I jeszcze jedno pytanie .. Czy tym kodem można doładować fundusze naszego biznesu ( np. cukierni ) ? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|