Go Back   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 1: Zdjęcia z gry

Notices

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 17.04.2006, 17:39   #11
serendipity
Guest

O fuj , ja w 2000 roku (jako 10 latek) lepsze budowalem, jak mozna sie chwalic czyms tak okropnym.... Żenada.... :wacko: :con: :1smutny: xP

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 22.04.2006, 07:54   #12
ŁUKASZ24
Guest

Domek b.słaby. Gdy "The Sims" pojawiło się w moich rękach miałem 7 lat. Wtedy budowałem domy lepsze od tych co teraz buduję. Ale takiej dziwnej "konstrukcji architektonicznej" jak twoja nie widziałem.

Old 27.04.2006, 18:12   #13
letuś
Guest

ojoj :con: mam pomysł zacznij używać kodów, dorób sobie trochę kasy a jestem pewna, że wyjdzie o wiele lepiej.Strasznie biednie i pusto ta chatka wygląda.Byłoby ładniej gdybyś te pomieszczenia zrobił mniejsze.

Old 27.04.2006, 19:33   #14
cornelia123
Guest

ThumbsDown

Ojojoj Bardzo słabo,bardzo...Ja mam The Sims 1 od 8 roku życia i robiłam troche lepsze...

Old 28.04.2006, 08:17   #15
Nilieny
Guest

Brak słów!

Old 01.05.2006, 09:48   #16
Nie.Plusz
Guest

Z zewnątrz: dom mi przypomina... no właśnie co? Chyba tylko niekształtną bryłę i do tego ta wysunięta ściana! okropność!
W środku: Mało mebli, mało miejsca, beznadziejne meble, podłogi i tapety.
Kuchnia(z jadalnią): pusto, nudno, szaro. Nie dopasowane. A gdzie zlew? W czym zmyają naczynia? Własną sliną?
A gdzie oni śpią?

Old 04.05.2006, 18:12   #17
~dusia~
Guest

Poczekajcie! Mi się wydaje że chłopak (tak mi się zdjale ) budował domek z funduszy rodziny nie urzywając kodów. Ale jeśli nie to to jest mój komentarz:
O ja Cię! Co to jest?! Grę Sims dostałam w wieku 5-6 lat i budowałam wtedy lepiej niz ty teraz! Nawet bez kodów. Teraz niestety ie pokazę wam moich dzieł z jedynki bo po formacie zainstalowałam tylko dwójkę. Ale moge powiedzieć że jest jeden plus domku. ma okna i dach.A minusy to cała reszta. Mam pytanie gdzie twoi simowie myja naczynia?! w kibelku?! a śpią gdzie?! Jedno na stole drugie na złozonych krzesłach? Wiesz co jak zrobiłeś tę lodówkę to zahibernuj simów i obudź ich gdy poprawisz domek ...
Chłopie i ty jesteś o rok młodszy ode mnie

Last edited by ~dusia~; 04.05.2006 at 18:14.

Old 06.05.2006, 11:46   #18
Cococzek
Guest

Quote:
Originally Posted by kajtas
jak za duz to zle jak za maly to też żle co mam zrobic zeby bylo dobra ;( :1smutny: :ohmy: :ohmy:
a jak grałem jeszcze w TS1 to miałem wtedy 5-6 lat tak jak poprzeniczka moja która terz miała 5-6 lat a abudowałem lepiej co to jest ??? żeby był akurat to musisz nauczyć się budować to ja jelpiej na początku TS2 robiłem lepsze domki a w TS2 buduje się trudniej to jak ty chcesz im sklepy dyskoteki i inne rozrywki budować ??? a żeby zrobić sklep to musisz miec ładny dom żeby nie odstraszać ludzi rok młodszy odemnie a takie coś zbudować normalnie wstyd i płacz w oczach ja nie umiem takiego czeegoś zrobić ja umiem wille xP

Last edited by Cococzek; 06.05.2006 at 11:56.

Old 23.05.2006, 19:11   #19
Sylvanna
Guest

Quote:
Originally Posted by Cococzek
a jak grałem jeszcze w TS1 to miałem wtedy 5-6 lat tak jak poprzeniczka moja która terz miała 5-6 lat a abudowałem lepiej co to jest ??? żeby był akurat to musisz nauczyć się budować to ja jelpiej na początku TS2 robiłem lepsze domki a w TS2 buduje się trudniej to jak ty chcesz im sklepy dyskoteki i inne rozrywki budować ??? a żeby zrobić sklep to musisz miec ładny dom żeby nie odstraszać ludzi rok młodszy odemnie a takie coś zbudować normalnie wstyd i płacz w oczach ja nie umiem takiego czeegoś zrobić ja umiem wille xP
:laugha::laugha::laugha::laugha::laugha:
No to zapraszam wszystkich do obejżenia "lepszych" domków i "willi" Cococzka, które zbudował w TS2:
1 dom
2 dom
3 dom
Dom rzeczywiście na kolana nie powala. Tak Jak cococzek nie dajesz za dużo mebli i to jest błąd.
Ocena: 3/10

Old 29.01.2007, 06:29   #20
Monik@
Guest

Default Och!

oni nie mają gdzie spać!!!a spójż chociaż na kuchnię a na salon!!! :1smutny: :con: naprawdę wybacz ale to najgorszy jednopiętrowy domek jaki widziałam

Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules