![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. To moje pierwsze FS więc z pokorą przyjmę krytyki i opinię. Może nie jest za dobre ale narazie Prolog. Jutro odcinek nr.1 A więc:
![]() ![]() ![]() ![]() To narazie wszystko. Czytajcie i oceniajcie. Pierwszy odcinek już jutro!Wiem że grafa na tych fotkac jest zła. w odcinku 1 będzie lepsza! Ostatnio edytowane przez melody13 : 28.05.2006 - 20:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze:fotki są bardzo niskiej jakości :/ z takimi fotkami FS nie przeżyje na forum
Po drugie:Masz tam parę błędów...szczególnie w focie ze staruszkiem.I jak na 46 lat trochę staro wygląda... Po trzecie:czekam na odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Aha, fotki są kiepskie.
Oto jak ja pstrykam swoje - 1. Klikam Print Screen 2. W photoshopie ustwiam filter "blur" - ładnie wszystko łączy ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Proszę Cię, popracuj nad jakością zdjęć! :con:
I stosujesz trochę potoczne wyrażenia, np. "leci na mnie pewien Tomek" To FS może okazać się bardzo ciekawe, chociaż zastanawiam się: czy ta ma być komiks? ![]() ![]() ![]() Treść nie jest zła, naprawdę ![]() .SiMCiA. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jakość zdjęć jest fatalna, Jeśli to winka kompa to ok ale jeśli nie to ok.
W fs nie powinno być znaczków typu " ![]() A pomijając to, czy po złamaniu kręgosłupa w najlepszym wypadku jest sie spraliżowanym? Bo ten ojciec nie wygląda na sparaliżowanego ani na martwego. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jakość zdjęć kiepska, ale sama mówisz, że w pierwszym odcinku zdjęcia będą OK. Przeszkadza mi to, że używasz słów potocznych np. leci, siorką. Czekam na 1 odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak spojrzałam na pierwsze zdjęcie, to miałam wrażenie że to FS jest robione w TS1...
Tak jak moim poprzednikom, tak i mi niepodobają się zdjęcia ;-p Mam nadzieje, że w następnym (a może pierwszym) odcinku je poprawisz. Jedna rada o której wspomniał także Toxic - nie wstawiaj emotikonek czy tam buziek do FS... Poczekamy, zobaczymy co będzie z tym FS ;-) Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Anna Smelton xD
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze, co się rzuca w oczy, to kiepska jakość zdjęć. Zmień w opcjach kamery podczas gry.
![]() Jeśli zmienisz jakość, będzie o wiele lepiej. Jeśli chodzi o tekst, to jeśli możesz dawaj spacje po kropkach i przecinkach. ![]() ![]() Co jeszcze? Zgadzam się z Toxiciem co do tego złamanego kręgosłupa- bardziej realistycznie by było, gdyby złamał np. nogę. I wygląda ten Antoni trochę staro, oc zym mówi Darkviolet, ale domyślam się, że mógł osiwieć po wypadku. ![]() Czekam na 1. odcinek. ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Psst...on osiwiał ze stresu
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |