|  03.06.2006, 18:44 | #1 | 
| Guest 

|  Potrzebuję 

Hey !!  Potrzebuję : * żelazko, * jakieś bajery na piknik, * namiotu jako łóżko * leśnych zwierząt takich jak : ptaki, lisy , zające, sarenki * płytek albo kocu na piknik * roweru stojącego, opartego i położonego i najlepiej też mały rowerek lub duży z siadełkiem dla małych (nie do jazdy) * jakieś jedenie które można jeść na pikniku   Ok, to tyle, z góry thx   | 
|   | 
|  | 
|  03.06.2006, 19:01 | #2 | 
| Guest 

|  Pomocy 

Plisss pomóżcie,  wiem że może nie macie czasu, ale pomócie jak najszybciej   | 
|   | 
|  03.06.2006, 19:49 | #3 | 
| Guest 

|   

Naucz się wreszcie, że nie powinno się pisać 2 postów z rzędu.  Ludzie nie pomagają, bo Modthesims nie działa, a tam najłatwiej znaleść to, o co prosisz. Akurat teraz szukam na innych stronach i jak znajdę to edytnę. Cierpliwości. Edit: Nie wiem czy będą Ci potrzebne, ale na http://sims.enorth.com.cn/ są poduszki... Ostatnio edytowane przez Vavill : 03.06.2006 - 20:13 | 
|   | 
|  03.06.2006, 21:04 | #4 | 
| Guest 

|  Thx 

Dzięki,  nie znalazłam tylko poduszek ( które mi się przydały ) Ale też dużo innych super mebli   Tylko jeszcze musze sprawdzić czy zadziałają mi w grze   | 
|   | 
|  04.06.2006, 13:40 | #5 | 
| Guest 

|  Heh 

Widze że dzisiaj niezbyt  jest osób na forum... Ale jesli ktoś będzie mógł to czekam na pomoc   Z góry thx   | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |