![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1) Gitary, perkusje i inne instrumenty
2) Wszystkie elementy które pasują do studa nagrań. 3) Jakieś lefrektory itd. 4) Ciuchy w stylu rock,punk (coś w stylu the veronicas) itp. i takie trampki w szachownicę jak te: http://www.allegro.pl/item112682378_...chool_40_.html Jakieś fryzury i make up też w tym samym stylu. 5) Sportowy samochd, najlepiej bez dachu. Z góry dzięki ps. jesli taki temat juz byl to sorry ![]() ps. 2 wiem że niżej jest o punkowych ciuchach ale jakoś nie wchodzi mi dzisiaj mod the sims.... Ostatnio edytowane przez Justine : 30.06.2006 - 13:45 |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to ja założyłam taki sam temat..też chodzi mi o ubrania w stylu The Veronicas..^^ więc dołączę się, może?x) jakby widział gdzieś ktoś "drewniane" korale, krótkie, długie..obojętne ^^ z góry thxx..;*
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam problem z tymi dodoatkami tylko nie wiem gdzie napiasc...
Jak wchodze na mod the sims to na górze opjawia się okienko i pisze na czerwono "Downloads MAY NOT WORK but should be ok for most people. Please be patient as the new DNS propogates." A jak otwieram te ściągnięte dodatki w winrar to sa puste. Nic tam nie ma, żadnych plików... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten komunikat oznacza, że u niektórych dodatki mogą nie działać i załoga mts2 prosi o cierpliwość.
Trzeba czekać, aż nei będzie tego komunikatu, potem wszystko będzie w porządku.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to ja mam podobny problem..;/ ściągęłam ubrania {w package}, niektóre wyświetlają w się w grze, inne nie..
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|