Go Back   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03.07.2006, 13:40   #1
Allis
Guest

Cool Deamon i inne...

Miałam problem z tym, że zainstalowałam simy i pisało przy wkładaniu płytki że coś tam wykryło program do emulacji napędów. Problem rozwiązałam bo ściągnełam deamona i jakis program do niego, potem robilam reinstalke systemu i simy dzialaja bez zarzutu. Ale teraz problem znowu sie powturzyl i nigdzie nie moge znalesc tego deamona i tego programu do niego...
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 03.07.2006, 19:31   #2
bOginka
Guest

Quote:
Originally Posted by Allis
Problem rozwiązałam bo ściągnełam deamona i jakis program do niego, potem robilam reinstalke systemu i simy dzialaja bez zarzutu.
deamona mozesz znalesc na www.gamecopyworld.com wchodzisz w Europe Mirror 1# dajesz enter... potem po lewej stronie masz naglowek PC wchodzisz w [T-Z] szukasz the sims 2 i tam zjedz troche w dol i bedzie ale nie mam pojecia co masz na mysli przez "jakis program do niego" chodzi ci o cracka czy co??
  Reply With Quote
Old 03.07.2006, 21:49   #3
Tusia24
Guest

Myśle ze piractwo się szerzy. Po co wogule na forum pisać rzeczy dotyczące piractwa...?
  Reply With Quote
Old 06.07.2006, 10:57   #4
Łukasz
Guest

Grin Troche pomocy...

wejdź na google i wpisz daemon tools i tam jest!!! Ja miałem podobny problem: za stary daemon!!! Ściągaj najnowszego to będzie działało bez zarzutów. A tamten program to nie czasem sd4hide??? On też jest w googlach!!!
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules