![]() |
#62 |
Reputacja: 13
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Czekamy Polciu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
<+>Mi sie przyjemnie czyta jak narazie;>.....
<!!!!>Chociaż zgadzam sie ze wiekszosc fotostorow ktore robia niektore osoby sa o BOGACZACH ![]() <->Szkoda zdjęcia troszke marne i tu by był minus;( ale KIT!!! ![]() pozdro :* Ps.czekam na następny odcinek!~!~!~!~!~~~~~`...!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
hmmmm ale reszta zdjęć juz na tym obozie jest dosyć wyraźna
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 13
|
![]()
No i jest. Czytać i komentować ^^ Kurczę, bez plakatu, bo się nie zmieścił... Albo macie, w linku :]
http://img128.imageshack.us/img128/8749/plakat64nd.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Super odcinek ciekawe co będzie dalej niecierpliwie czekam na następny odcinek fs.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Wreszcie się doczekałam : P Fajny odcinek. Ciekawe, co trener chciał jej powiedzieć... ; ) Błędów nie zauważyłam, bardzo mi się podoba. Zdjęcia też bardzo dobrej jakości i wielkości. Ogółem 10/10 : D
Ostatnio edytowane przez Wika : 11.07.2006 - 10:46 |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Nooo Polciu odcinek jest po prostu ( jak każdy) SUPER!!!
Twoje FS jest coraz bardziej ciekawe przez to,że coraz bardziej się rozkręca. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek i mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać na niego długo. (Ciekawe co się stanie z Florą ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Fajne Fs! Ja nie widzialam specjalnych błędów. Daję10/10
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |