|
|
#492 |
|
Guest
|
Fajne, widziałam już te fotki ;] Teraz wystarczy tylko czekać
chyba że ktoś ściągnie z internetu ;]
|
|
|
|
#493 |
|
Guest
|
Na pierwszym obrazku ten piesek (chyba Fox Terrier) ma urodziny.
|
|
|
|
#494 |
|
Guest
|
jeszcze tylko 27 dni
|
|
|
|
#495 |
|
Guest
|
lissa -> omfg. przeczytaj chociaz jedna strone wstecz. Tej gry nie da sie jeszcze sciagnac w sieci, nie rozumiesz? -.- Nie gadaj bzdur o czyms, o czym nie masz pojecia.
|
|
|
|
#497 | |
|
Guest
|
Cytat:
a jesli szukasz czegos na emule to najpierw sprawdz rozmiar i %!:/ przeciez tam jak byk jest zaznaczone na czerowono 0% czyli, ze jeszcze pobrac nie mozna:/ pewnie uaktywnia w dniu premiery albo po. a te ktorew mozna pobrac to pewnie jakies ubrania, figurki albo filmiki z the sims 2:/. przeciez gra nie moze miec tak malo mb:/ |
|
|
|
|
#498 |
|
Guest
|
ja już chcę zwierzaki!!!!!!! Szkoda że nie będzie króliczków i żółwików bo bym zrobiła moje zwierzaki no ale tudno... już się doczekać nie mogę . Fajne te zdjęcia najbardziej mi się podobają urodziny psiaka (ja napoczątku myślałam że ten pies się popisuje
)
|
|
|
|
#499 |
|
Guest
|
yh....Lissaa ma racje...jakimś cudem ktoś musiał je sobie...hmm...niewiem albo ściągnąć albo zgrać od tej firmy która spraawdzała gre....bo niby skąd?!
taa...zbyt profesjonalnie zrobione Aaa...te urodzinki pieska są zaje Muuuusze mieć petsy ...ps...jużjestem w domku
|
|
|
|
#500 |
|
Guest
|
mroffeczqa przeciez pocia juz pwoiedziala "to mogl zrobic jakis pracownik"!!!I po prostu umiescic na stronie. A mam do was pytanie czy nie uwazacie za na oficjalnej stronie jest malo screenow z petsów i tylko jeden filmik? przeciez z biznesu byly 4 filmiki z tego co pamietam wczesniej z Nż tez z NS tez.Nie wiem moze mi sie wydaje..
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|