![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Nom a zwłaszcza tego Na Święta i Zestaw Świąteczny nie opłaca sie kupować, bo to to samo, no moze w tej późniejszej wersji jest troszke więcej rzeczy...ale na serio tylko troszke xD Ja to wiem od qmpeli, sama u niej grałam i nie opłaca sie, sama tez mam miniPacki ale ja ich nie instaluje, nie będe sobie miejsca na dysku zajmowała ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na www.simsy.pl są zdjęcia z imprezy !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam już Minipack Impreza
![]() Ide grać, zobaczymy czy fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Faktycznie nic specjalnego
![]() Wszystko co dodane to związane jest z weselem. No prawie wszystko. Doszły fajne suknie,uczesania. Kilka nowych tortów urodzinowych i weselnych, stoły z obrusami,krzesła typowo weselne zdobione chyba kwiatami. No i dekoracje, pełno dekoracji weselnych,kwiaty itp. Parasol przeciwsłoneczny stojacy myślałam że to będzie coś fajniejszego niz w Czterech porach roku,ale to zupełnie to samo tylko w innym kolorze. Aaa jest jeszcze grill,ale też nic specjalnego. Ogólnie dodatek jest ...nienajfajniejszy ![]() Podobne rzeczy można było po prostu sciągnąć gdzieś w necie, kupowanie tego dodatku nie ma chyba największego sensu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Juz mam ten dodatek od wczoraj i musze powiedzieć ze nic specjalnego
![]() Po prostu kilka ubran nowych, mebli i to wszystko ![]() Fajne są jeszcze domki które doszły ![]() Plusem dla mnie tez są stoły z obrusami ![]() No i można zrobić fajne wesele, wszystko wystroić i tak dalej, no ale zrobisz wesele a potem ....już dodatek robi sie nudny ![]() Kupować nie radze, jak dla mnie szkoda nawet 25 zł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Admin Emeryt
|
![]()
Możesz dać jakieś screeny?
![]()
![]() |
#49 |
|
![]()
Jak sie zorientowałam to są dwa nowe.
Jeden troche większy, "imprezowy" A drugi taki mniejszy,fajnie zrobiony,"dla zakochanych".Wystrój typowo na wesele bo w ogrodzie jest już wszystko przygotowane tzn. krzesła, stół weselny,i takie coś pod czym sie ślub bierze ![]() Screeny narazie takie słabiutkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu są te dwa domki które doszły w dodatku, i meble część. Tylko jakieś małe mi to wyszło. Może któregoś dnia dam tego więcej. Ale tak szczerze mówiąc, to nie ma co pokazywać z tego dodatku ![]() Ostatnio edytowane przez magda1984 : 06.04.2007 - 23:21 Powód: dodane screeny |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Dzieki za screeny :* Teraz po obejrzeniu ich stwierdzam, że dodatek nie jest wart nawet 25 zeta ;/ Pewnie nie kupie, bo mało rzeczy, a te które już dodali i tak nie są takie świetne :/ Kurcze powinni sie skupiać na pełnych dodatkach, dopracować je itp, a nie robić jakieś dodatki, które są szczerze mówiąc syfne i lepsze w necie sie znajdzie :/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|