|
|
#1 |
|
Guest
|
Jeśli ktoś czytał w Simsach POMOC, to wie, że niektóre przedmioty drożeją wraz ich używaniem.
Oczywiście nie jest napisane, które to przedmioty. Jeśli ktoś znalazł taka rzecz, to niech pize tutaj .Ja zauważyłam wczoraj, że obraz "Smętny klown" codziennie jest droższy o $1.(kupujesz za $45, za 2 dni sprzedajesz za $47) Po jakims czasie może starczy na paczkę chipsów
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nie orientuję się raczej ale spejcalnie dla Ciebie mogę zmarnować trochę czasu i poszukać czegoś takiego. Wiem, że napewno kosz na śmieci tanieje ;p
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ozdobę z jemioły kupujemy za 49$ a możemy sprzedać za 80 $
.Czy jest jeszcze ktoś kto gra bez kodów? -_- |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Miałam kiedyś takie krzesło ściągnięte (szklano metalowe), które kosztowało 400, a sprzedawało się je za 800...
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Czasem drożeje ta najdroższa rzeźba (taka wygięta kobieta na podstawie a czegoś szarego). I ogólna zasaga jest taka, że im droższa rzecz tym większe prawdopodobieństwo że zdrożeje, ale nie trzyma się to robota Servo, on zawsze tanieje.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Myślę, że w ogóle dużo ozdób,dzieł sztuki będzie drożało, niestety nie mam jak sprawdzić, bo porysowała mi sie płytka -_-
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Z tego co zauważyłam drożeją wyłącznie dzieła sztuki. Tylko dywany tanieją, ale za to szybko
.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
jesli uzywasz kodu move_objects on i pojawily ci sie karaluchy zrob jeziorko z wysepka na 1 kratke (to da ci pewnosc ze karaluchy nie uciekna) a po jakims czasie sprzedasz je chyba za 400 iles $ tak samo z muchami i brudnymi talerzami
|
|
|
|
#9 |
|
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
Da się jeszcze sprzedać rakietkę z fajerwerków, zanim spadnie na ziemię, tylko chyba musi byc move objects wklepany ;] dostajemy z niej ok. 2000$
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|