![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nowoczesny dom, o zwartej i ciekawej bryle, z przestronnym wnętrzem i dobrym rozplanowaniem pomieszczeń - tak najłatwiej opisać EON'a - mój nowy dom. Mam nadzieję, że dom będzie się wam podobał.
Pozdrawiam: ulmille Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwszy
![]() Hmm... Bryłka w sumie ciekawa, ale mi się nie podoba. Bardziej przypomina himermarket niż dom. Wnetrze dobrze urzadzone, zaprojektowane. Kolory, meble dobrane, ale ja wole cieplejsze klimaty... Za zimny jak dla mnie. Najbardziej mi sie podoba "ogród" za domem. Fajny pomysł i wykonanie. Moja ocenka: 7/10 ![]() ![]() Aha i mało zdjec wnetrza ! Ten dom nie ma lazienki ?! Przydałby się rzut z góry... Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 30.04.2007 - 18:39 |
![]() |
#3 |
|
![]()
Spokojnie :-] Łazienki są ale nie dawałem zdjęć bo to są 2 wc'eki i pokój kąpielowy wiec bez sensu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nowoczesna, prosta i kanciata bryła... Cały Ulmille! W środku też nowoczesne linie mebli, więcej kantów niż zaokrągleń. Boskie! "Surowy" stan sypialni dodaje domkowi takiej otwartości, pełnego otwartego domciu, takiego dla każdego! Jak dla mnie za nowoczesy, ale to Twój styl, taki jest każdy Twój dom. I bardzo dobrze, bo nikt tak nie buduje, jak Ty! Więc ogółem daje 9,99/10 0,01 za brak zdjęć łazienki. dasz do ściągnięcia?
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja dam 8,5/10 Ponieważ fajny jest pomysł z garażem ale brzydki.
Styl jest ok ale te ściany co są w garażu są i w domu ,a są one obrzydliwe. Ale reszta Ok |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]()
Dom jest do ściągnięcia na SW, o tutaj http://forum.simsweb.pl/showthread.p...668#post187668. Jeśli jesteście tam zarejestrowani to możecie ściągnąć. Jeśli chcecie możecie też ściągnąć EON'a z ModTheSims2 - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=230439.
Dziękuje za oceny i pozdrawiam: Ulmille Cytat:
Pakiet kamienic będzie za jakiś czas dostępny na SW :-] Ostatnio edytowane przez Ulmille : 01.05.2007 - 10:21 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dom boski jak zawsze 10/10 (;
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dom pierwszy:
Dom bajeczny zawsze chcialam taki zrobic ale nie umialam ;p sliczny 10/10 ![]() ![]() ![]() ![]() Dom drugi: Ładny, starannie wykonany jednak strasznie nie lubie takich starodawnych :p |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm.... Bryłka ciekawa, ja takiej nie potrafie zrobić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bryła ,kolory wszystko cudnie ,wewnątrz też.
10/10 (; |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|