![]() |
#132 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jeszcze Jedno Moze To Troche Nie Na Temat Ale Wszystkie Simy Jakie Zrobie Maja We Wspomnieniach Pocalunek Z Tajemniczym Simem Czy Ktos Wie O Co Chodzi? :o
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Kosiarza można zrobić, ja np takowego kiedyś miałam i miałam z nim dzieci
|
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() Ale w FS "Rodzina Śmierci" dzieci były szare O_o
Jak to? |
![]() |
![]() |
#135 |
Reputacja: 12
|
![]()
Może trzeba wpisać kod: boolprop testingcheatsenabled true, kliknąć na mrocznego kosiarza, następnie force error i reset? Chociaż nie wiem bo nigdy nie próbowałam. Albo może któraś z opcji kodu przy Spawn pomoże? Jak znajdę płytkę simsów to sprawdzę
![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Ja ściągnęłam sobie InTeenimater, u mnie nie ma problemu: kogoś uśmiercam (albo sam umiera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Reputacja: 13
|
![]()
Wiecie, ja trochę nie na temat, ale też o Kosiarzu. Kiedyś miałam taką rodzinkę, że była matka i małe dziecko. No i ta matka umarła z głodu, bo stała 24 h na dobę przy teleskopie ( miałam wtedy simową manię na UFO ). No i przyszedł po nią Mroczny Kosiarz. Wysłał "tam do góry" wszystko pięknie, myślałam, że sobie pójdzie, jak zawsze. A tu nagle ź*****a - Kosiu poleciał do salonu, rozsiadł się i tv oglądał!! Zniknął dopiero wtedy, kiedy po malucha przyjechała opieka społeczna... :shifty: :smirk:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Reputacja: 11
|
![]()
Karisha też tak miałam, umarała mi simka a Kosiarz poszedł tv ogladać. Gdzieś mam nawet zdjęcie, ale niewyraźne.
I dziecko z kosiarzem też mam. InSIMenatorem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Mi nie wchodza zdjecia ;( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie śmierc tak raz sie zasiedziała poszedł do kibelka siusiu potem umył ręce i pół dnia oglądał tv już myślałem że pójdzie spac ,ale poszedl sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|