![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 13
|
![]()
Domek mi się podoba, ale niczym mnie nie olśnił. Bardzo podoba mi się ogródek. Ale trochę przegiąłeś z choinkami. xP No i wzbudza we mnie wściekliznę ten parasol. Co do klocka, nie jest źle. Może być.
![]() Nad wnętrzem trochę się poznęcam. Te szafki w kuchni moim zdaniem zbyt ciemne są. No i rozumiem, jeżeli jadalnia jest połączona z kuchnią, ale żeby salon? Połączenie trzech pomieszczeń do mnie w ogóle nie przemawia. Przydałaby się jakaś półścianka, albo coś w tym stylu, bo teraz tak jakoś dziwnie to wygląda. W salonie nie pasują te białe półki, ale dobranie kolorów jest całkiem niezłe. Uważam, że w gabinecie ta kanapa jest zbędna. Nie podoba mi się podłoga. Reszta jest ok. Sypialnia wydaje mi się taka... Strasznie "surowa". Myślę, że powinna być w bardziej ciepłych kolorach. Łazienka jest znośna, ale nie kumam tych dwóch luster i dwóch kranów. Jeden kran i jedno lustro by nie wystarczyły? :con: Do pokoju nastolatki uwag nie mam, jest spoxik. ![]() Ocena ogólna: Domek jak wiele innych. Plus za to, że nie jest nawalone wszędzie i wszystkiego, malutki minus za niektóre drobiazgi. Ogółem 9/10. Pozdrawiam! :* |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
No więc jestem bezstronna :smirk: Co czasem cieszy, a czasem załamuje...ale oceniamy:
Bryła: Ciekawa i oryginalna. Taki najnormalniejszy domek, choć lekko kreatywny, co bardzo lubię. Kolory fajne, nie ciepłe i nie zimne. W sam raz. 10/10 Ogród: Dużo zieleni z przodu i z tyłu. Fajnie prezentują się małe choineczki J . Można by było dodać tam jakąś małą fontannę lub rzeźbę, było by ciekawiej. Z tyłu domu nie pasują mi te huśtawki...znaczy kolor. Można by było zrobić ja na zieloni, ale to już moja sugestia. 9/10 Kuchnio-Salono-Jadalnia: Nie przepadam za takim połączeniem, ponieważ optycznie zmniejsza dom. Kolory nawet dobre, ale ciepłe odcienie zazwyczaj radzę zostawiać do sypialni i pokoi gościnnych. Za to małe dekoracje są świetne, np. deska do krojenia albo chlebak...Podoba mi się to. Meble fajne, ale takie jednolite. Urozmaicenie kolorystyczne i będzie super! 8/10 Gabinet: Strasznie zimny. Osobiście wiała bym stamtąd przy najbliższej okazji...chyba, że ktoś lubi biel. 5/10 Sypialnia: Fajna. Biel, beż i czerń fajnie kontrastują, a drewniana podłoga dodaje takiej ‘przytulności’. Akcent zieleni też świetny. 10/10 Łazienka: Fajna. Styl grecko-łazienkowy, który sama często wykorzystuje. Jedyne zastrzeżenie to to, że jest mała. 8/10 Pokuj nastolatki: Udał ci się, ale nie pasuje mi ta lampa na nocnym stoliku. Jakaś taka inna. Lekkie zasłonki ładnie wyglądają w tak ciepłym otoczeniu. 9/10 Ogródek i taras: Fajnie urządzone. Staw z kaczkami mnie rozbroił. Kamyczek przy wodzie dodaje klimatu...nie wiem jakiego, ale dodaje. O huśtawkach mówiłam, ale radzę zlikwidować ten rząd choinek na domem. Będzie ciekawiej. 8/10 Ocena ogólna: 8/10 Nieźle. Buduj tak dalej, a zdobędziesz wprawę ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ogródek, sypialnia, łazienka...mmmmm piękne
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom jest śliczny. Bardzo podobają mi się urządzone przez Ciebie wnętrza. Ogród też jest piękny. Tylko taras taki trochę pusty.
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
a ja sie zapytam skad masz te mebledo kuchni, bo sa naprawde ladne
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny najbardziej podoba mi się kuchnia i ogród. Daję 10/10 Buziaki dla wszystkich a zwłaszcza dla Kuby :*
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek...Daje 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|