|
|
#1 |
|
Guest
|
A więc znowu mam problem, a mianowicie chce sobie włączyć simsy, a gra wogóle się nie włącza
żadnej reakcji. Nawet nie wyskakuje błąd co jest nie tak? Zrobiłam reinstalkę i nic nie pomaga sprawdziłam dodatki Clean Installerem i wszystkie są ok. O co biega? Pomóżcie mi :1smutny: proszę
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 12
|
prubowałaś przez mój komputer? sprawdz czy przypadkiem płytka nie jest złamana. ja tak mialam :/ moze byctez tak , ze naped nie odczytuje plyty.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Orginał? Jeśli tak to pewnie masz za słabo grafike też tak miałem z innymi grami klikam przez sekunde ikona czekania i PYK dalej patrzysz na monitor. Kupiłem se lepszą karte i wszystko było dobre!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Heh. Nieno to są juz szczyty
CZY WY LUDZIE NIE MOZECIE NAPISAC COS WIECEJ? Dane techniczne komputera, czy oryginal czy nie, jaki system etc? Czy to naprawde ZA DUZO dla was? :con:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
hey ja też mam problem z uruchomieniem gry:/ właczy się załaduje ale jak chcę stworzyć rodzinę albo wejść to jakiejś istniejącej to się wyłącza całkiem bez żadnych komunikatów że jakieś zakłocenia czy coś
ale nie zawsze tak było kiedyś normalnie się włączała nie wiem już co robić pomóżcie!
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
już wszystko ok, raz jeszcze zainstalowałam i działa
mam jeszcze taki pytanie w jakim folderze zapisują sie rodziny? Ostatnio edytowane przez LinkaLp : 21.08.2007 - 10:59 |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Wydaje mi sie, że w Neighborhoods z całym otoczeniem, ale moge się mylić
|
|
|
|