Go Back   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 1: Zdjęcia z gry

Notices

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 16.09.2006, 13:28   #11
Kadia
Guest

Dom po prostu kłuje w oczy. A każdy przedmiot z innej parafii. To po prostu brzydko wygląda. Łózeczko z sercem, tu jakieś nowoczesne fotele, azjatycka szafa i jak to ma ładnie wygladać?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 07.06.2007, 19:53   #12
WifeFaraon'a
Guest

Brzydki, nie podoba mi się nic w tym domku :con:. Z zewnątrz taki ogromny i brzydki ogródek.
Wewnątrz niektóre pomieszczenia są za duże i wogóle nie mój styl. .

Old 10.06.2007, 16:12   #13
berry

berry's Avatar

Hmmmmm..... Bryła taka wielka i sztuczna. Zbyt wielka jak dla mnie. Budujesz bardzo wielkie pomieszczenia i prawie puste. Pokój Antosia i rodziców są całe puste. A ten pokój cały kolorowy, albo ten róż. Moja ocenka 4/10.
PS: Wcale nie potrzeba dodatków z necika, żaby budować fajne domki
berry jest offline  
Old 12.06.2007, 14:49   #14
Maxsel
Guest

Dom jest zewnątrz spoko tylko troche mniejszy żeby był i dalej troszkę od ulicy.
na to wygląda że jesteś osobą leniwo ponieważ mało jest w ograodzie kwiatów i nie ma ścieżek. :con:
Ocena zewnątrz 7/10 ( przez wielkości i ogród nie 10)
Wewnątrz jest to jedna wielka tragedia brak dodatków z neta chociaż beznich da się zrobić łodniej nie jest dobrze zagospodarowana pszestrzeń po prostu wielkie pustki pokoje czyli ich układ jest pospolity ale jeden z lepszych niz jakieś tam ścianki bez układu i bez pardonu. A jeśli sątam wszystkie dodatki lub przynajmniej do zwierzków to popsułaś sprawe.
Ocena wewnątrz 3/10
Ogólna ocena 5/10

Old 06.09.2007, 17:15   #15
adrian13
Guest

Default Odp: Domeczek

ladny domek widzialem ze bez zadnych dodatkow z internetu to mi sie podoba ale troche takie puste pokoje na 1 pientrze ale w skali od 1 do 10 daje 8

Old 18.09.2007, 21:02   #16
Elros
Guest

Bleeeeeeeeeeee ! obrzydliwy nic do siebie nie pasuje kolory strasznie dobrane robione widocznie na szybko Wszystko paskudnie dobrane ! na zewnątrz wygląda strasznie i w środku tak samo.Paskudny jest zdjęcie (wyposażenie) pokoju i antosia nic nie pasuje niewiem jak możena połączyć niebieskie łózko z brązowym fotelem i z jasną biblioteczką chciałaś zrobić duży dom ale ci coś nie wyszło.Tragedia sciągnij cos z internetu bo żal patrzec na ten domek :/ 2/10

Old 13.10.2007, 12:43   #17
kama_kizia
Guest

domek taki sobie. nic z neta, pokoje za duże. ja wole mniejsze, ale ładne. ale jak kto chce.
ocena:
4/10

Old 14.10.2007, 20:35   #18
MilQa
Guest

domeczek? wielkie i nieładne domisko! ałć. zbyt duże pomieszczenia, takie to sztuczne. nie podoba mi się

Old 26.10.2007, 20:23   #19
19kamila94
Guest

hymm... nie wiem co tu mówić ale powiem jedno ze zapusty i podziwiam to ze nie ma dodatków zneta tak jak to robią inni bez nich też da sie grać

Old 19.01.2008, 21:58   #20
Origáme
Guest

Nie Podoba Mi Się Jest Zbyt Duży
Pozdr.

Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules