![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
No to bedzie troche krytyki. Bryła jest bardzo ładna
![]() Kuchnia - ładna i mała, mogłeś dać jakiegoś kwiata ![]() Jadalnia - no ładnie, tylko nie lubie tych krzeseł. 9/10 Sypialnia - nie podba mi się, ze jest połączona z salonem. Wogóle nie oddzielona żadną półścianką nawet... fajne łóżko. 8/10 Salon - kanapa i telewizor... nic specjalnego. pusto... nie podoba mi się kolor kanapy 7/10 łazienka - no i tu najgorzej... dałes tam najgorszy prysznic jaki można dać... kibel jeszcze może byc... ale umywalni nienawidze ![]() Inne - nie podobają mi się drzwi do sypialni. Duży plus za takie duże szyby ![]() Ogółem - 26,5/60 Spodziewałam się czegoś lepszego po tobie. Nie ze jakieś dnowoczesne itp. ale mogłeś zrobić to lepiej. |
|
![]() |
#22 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Gdyby Ulmille zrobił ogród to musiałby parę rzeczy skasować i zastąpić tańszymi.Musiałby też zmieścić się w 20 000 s . Gdyby też dał lepszy prysznic kwota domu wynosiła powyżej 20 000 . Przepraszam za poprawki ale nie mogę patrzeć nawet na najmniejsze błędy chociaż sama czasem je robie :shy: . I jeszcze raz proszę Ulmille żeby spakował i do ściągnięcia na jakiś serwer ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dom można ściągnąć na ModTheSims2.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 18
|
![]()
Dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Yo, owy, sprezentowany nam starter zawiera wszystkie kryteria, jakie skubany powinien spełniachać ! Sąsiad od razu by bryły i oryginalności pozadzrościł. Ale olać dziada-sąsiada. Ten starter to wyczapisty wybryk stary ! Najlepszy jaki widziałem. A do tego clean ! Przynajmniej tak mi się wydaje....
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po raz kolejny oceniam twój domek wysoko
![]() Domek jest... Super, ale i tak brak mi dodatków z Neta. 9,5/10 (Obniżyłam za te dodatki) |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna ale nad wnętrzem musisz popracować. Ogólnie podoba mi się 7/10
|
![]() |
#28 |
Reputacja: 15
|
![]()
Przesadzacie co z tego że w domku są maxisowe meble?Mnie tam się wszystkie twoje domki podaobają i to bardzo
![]() A wiesz,zrobiłeś tyle ładnych nowoczesnych domów a może spróbujesz teraz zrobić jakąś wieś albo chatkę? ![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ładniutko ale jeden minus za mrble słabej jakości
|
![]() |
#30 |
Guest
|