![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc to mój pierwszy domeQ na forum. Powiem, że to nie jest jakieś cudo. Jest pomieszany z dodatkami z neta, bo również ma w sobie maxisowe meble. Sądzę, że nie wszystkim przypadnie do gustu mój pierwszy domek. Napewno będziecie ostro krytykować :laugh: nie wątpię w to xD .. No już nie będę was zanudzać tylko daję domek:
PzDr ;** Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:28 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwszy !
Bardzo fajny taki nowoczesny ale jest pusto,nie które rzeczy do siebie nie pasują ale bryła mi się podoba ![]() 4/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
W kuchni oprócz mebli nic nie ma!
To mi się nie podoba. Żadnego kwiatka, obrazu, talerza itp. Najbardziej podoba mi się sypialnia. I jeszcze jedno: Pomieszane style. A z zewnątrz jest Super! Daję... Hmm... 8/10 1 za kuchnie. 0,5 za pomieszane style, a drugie 0,5 za... te krzaczki, wokół których jest ten płotek. (Przed domem) Pozdro!
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła fajna, Kolor wnętrz zbyt ciemny( ponury), puste pokoje, i pare niedosiągnięć( szafka na ciuchy w sypialni nachodzi na drzwi i łóżko wchodzi w okno)
Przepraszam że się czepiam ale to jest moje zdanie. 6/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Skąd masz te łóżko ?
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Trudno mi powiedzieć skąd mam łóżeczko.. Poszperaj troszkę, a się znajdzie
Pozdrawiam k o c h a m |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem dom jest pusty , w jadalni z tego co widze jest stół , kanapa , krzesła i tyle , żadnych obrazów ani elementów dekoracyjnych.
Salon jest za ciemny. Ale za to bardzo spodobała mi się łazienka nie wiem czemu ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ładny, podoba mi się.Chciałabym w takim zamieszkać
![]()
#9 |
|
![]()
No, jest nieźle. Ale wadą jest to, że nie ma żadnych dekoracji. Wg mnie jest taki trochę bez nastroju. Dodaj parę obrazów, a będzie lepiej.
Po kolei: domek na początku może wydawać się mały, ale w tym cały urok. Mini ogródek dobrze wykonany ![]() Salonik ciemny, drewno schodów trochę nie pasuje, ale nieco rozjaśnia pokój. Jadalnia beżowa z wikliną. Proponowałabym postawić tu kilka roślin, jakiś ładny duży plakacik nad stołem. U góry w gabinecie jest również dobrze. Tylko mam jedną uwagę: jak gabinet to gabinet. Przydałyby się półki z książkami, jakaś sofa i (oprócz kwiatów w wazonie, które postawiłaś ![]() Sypialnia: powiem, że jest doskonała ![]() ![]() Ogólnie jest dobrze, ale jest pusto i przydałyby się dekoracje. Ocena: hmmm... 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A dla mnie wcale nie jest zły! Domek nie jest w moim guście, co nie znaczy, że jest nieładny :/ Czarny salon, choć w rzeczywistości wyglądałby fatalnie, to wirtualnie wyszedł nawet ciekawie
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|