|
|
#12 |
|
Guest
|
Zdjęcia są świetne, tekst pod względem językowym też. Zgodzę sie z Naomi, że tekst ostry i całość bulwersuje, no zatkało mnie jak skończyłam czytać, szczególnie jak zjadła tego kota...Miałeś pomysł, "świeży" pomysł żeby stworzyć coś nowego i myślę, że udało Ci się to doskonale. Lubie takie "mroczne" opowiadania itp ale to mi się nie podobało i to chyba dlatego, że Święta to jednak dla mnie jakiś miły i fajny czas...no a dla tej Magdy to no cóż..no ale gratuluje pomysłu..
EDIT: wybacz już poprawiłam :smirk: Ostatnio edytowane przez Jaredka : 29.12.2007 - 14:10 |
|
|
|
#13 | |||||
|
Guest
|
A więc:
Cytat:
Cytat:
), nawet nie przeczytałem go po napisaniu Teraz, gdy na niego patrzę, zauważam dość dużo błędów językowych ( a przynajmniej tandetnych sformułowań), jak i literówek. Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą, ten fragment, to groteska wobec ludzi, których przeraża zdechły pies, a nie rusza martwy człowiek. A takich znam wielu...Świętym prawem groteski jest hiperbolizacja wydarzeń. (cóż za mądre zdanie ), nie bierz tego zbyt serio. Zresztą dla tego pieska czy kotka to było wywyższenie, że mógł zostać zjedzony przez kogoś takiego jak Magda :laugh: Cytat:
Cóż, pomysł na groteskę opartą o Opowieść Wigilijną, przyszedł sam z siebie, po obejrzeniu paru wersji tej historii - każda następna była bardziej naciągana od poprzedniej. Więc postanowiłEm napisać coś naprawdę naciąganego. Nawet wyszło, acz mogło być znacznie lepsze. I jeszcze coś...Czemu tak wiele osób współczuje Magdzie? Przecież to były jej najlepsze Święta.
|
|||||
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
Cytat:
JA współczuję Magdzie bo biedaczka nie wie co czyni, -- he he moje prywatne odczucie. Bwahahahhaa Ale Ci się ta opowieść wigilijna udała, :tu: Napisz coś jeszcze |
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
bardzo fajne fs tak ogolnie to njafaniejssze too jest jedzenie kotow i wykopywanie rodzicow z grobu... fane...
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
fajność fajnością, ale scenariusz z kreskówki wzięty. ale to opowiadanie coś w sobie ma, ładny język tak lekko i łatwo opowiadane.
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
a, i to miało być specjalnie 'nigga'? bo nygga się pisze. ;D
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
jessy_mercedes nie pisz posta pod postem, chyba masz opcję edytuj?
Co do fotostory to baardzo mnie zaciekawiło, świetny sposób wykonania i w ogóle..Czekam na kolejną część. Ocenka...już daję 10/10 Pzdr.
|
|
|
|
#19 |
|
Reputacja: 10
|
Opowiadanko fajne, lecz z tym kotem.
Ja koffam kotki ![]() Zauważyłam kilka błędów itp. 8/10 Napisz coś jeszcze
|
|