![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Rozważałam dość długo czy to zrobić
W końcu się odważyłam... Moje pierwsze simki na stronie... (strach się bać, tak wieje grozą xD ) Oto i Ania ![]() Kasia ![]() Karola ![]() coś mi odwaliło, więc zrobiłam kanrawałową wersję Karoli ![]() ![]() ![]() Basia (wiem, że mi się trochę nie udało :/ ) ![]() Oliwia ![]() No i w końcu ostatnia- Ewa ![]() Szczerze oceniać ![]() Jak ściągne jakiegoś fajnego ciucha to więcej zrobie, bo w tej chwili to same maxisowskie są ![]() Może niedługo uda mi się w grze zrobić, bo teraz moja przyjaciółka mi płytkę gwizdnęła i nie mam jak zrobić xD Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Każda sima ma swój charakter, jednak wydaje mi się, że z oczami to troszeczkę przeginasz
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hehhhhhh
![]() ![]() ![]() Ania Twarz i włosy ładne. Oczy wyglądają jakby była niesimowym zombi ![]() Kasia Fryzura ładna twarz też. Oczy ładne ale mogłyby być niebieskie ![]() ![]() Karola wersja normalna Twarz za gruba, fryzura nie pasuje ;/ Grube brwi i makijaż a'la Barbie poprostu KOSZMAR. 3/10 Karola sylwestrowa Fryzura wyszczupla jej buzię a makijaż o niebo lepszy. Strój może być. 6/10 Basia Wbrew temu co piszesz.... Basia jest najładniejsza. Tylko uważam że szminka jest zbyt różowa ![]() Oliwia Rude włosy ładnie uczesane,grube brwi nie rzucają sie w oczy i oczy pasują. Jedyny minus różowy MAKIJAŻ! 8/10 Ewa Ładne włosy pasują do buzi ![]() Nie denerwuj sie na mnie bo oceniałam wg. moich upodobań. Ale jak na pierwszy rza są Śliczne ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no właśnie ja z makijażem sobie nie radze bo nie mam w tyum doświadczenia
![]() dzięki za oceny, postaram się poprawić ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wedlud mnie (nie obrazisz sie??) makijaz jest niedobrany a reszta ok 8/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mi się żadna nie podoba, bardzo maxisowskie, makijaż ohydny i w ogóle.
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdr. ![]() |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie będę ich wszystkich po kolei oceniać wszystkie twarze zawiewają maxisowymi(ale wiem moje simki też)troszke z oczami przesadziłaś,wszystkie brwi i skiny z maxisa.Najlepsza jest Ania a najgorsze Ewa i karnawałowa wersja Karoli
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kasia mi sie podoba, taka sympatyczna XD Skąd masz ubranie Karoli?
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi się simki podobają, ale Ani to się przestraszyłam ! xd te oczy.. ;] jak u wampira ! a skad masz fryzure Karoli i karnawalowe ubranie Karoli?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|