|  10.02.2008, 10:44 | #1 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2006 Skąd: Tam gdzie F. ;* x] Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 386 Reputacja: 10 |  Sukienka! 

Kiedyś z jakiejś stronki ściągnęłam bardzo ładną sukienke. Lecz kasowałam wszytskie obiekty i teraz jej nie mam  :con:  Opis sukienki: - Cała jasno zielona, bez ramiączek, krótka. Do sukienki były długie, białe buty. Były razem w zestawie. Bardzo proszę o link, jeżeli ktoś ją znajadzie. Wydaje mi się, że nie była z Mod The Sims 2. Z góry dzięki! 
				__________________ Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) | 
|   |   | 
|  | 
|  10.02.2008, 11:24 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Sukienka! 

Nie kojarzysz może choć trochę stronę, z której ją ściągałaś? To by bardzo pomogło w szukaniu.
		 | 
|   | 
|  10.02.2008, 22:19 | #3 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2006 Skąd: Tam gdzie F. ;* x] Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 386 Reputacja: 10 |  Odp: Sukienka! 

Niestety nie. To było dawno temu...  Tyle stronek przejrzałam. Ps. Nie musisz jej szukać. Mozesz podać link, jak np. znajdziesz ją przypadkiem.   
				__________________ Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) | 
|   |   | 
|  11.02.2008, 12:33 | #4 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2006 Skąd: Tam gdzie F. ;* x] Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 386 Reputacja: 10 |  Odp: Sukienka! 

Ojej!! Już znalazłam tą sukienkę!! Miałam taką płytę z dodatkami z gazety i tam ona była. Sorka za założony temat, ale naprawdę zapomniałam o tej płycie. Teamt do zamknięcia. 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |