|  18.06.2008, 19:40 | #1 | 
| Guest 

|  The Sims Polska w odświeżonej wersji Zgodnie z wczorajszą zapowiedzią, w wyglądzie The Sims Polska zaszło kilka zmian. Postanowiliśmy odświeżyć nieco layout, aby jeszcze bardziej umilić Wam czas spędzany przed komputerem.  | 
|  | 
|  18.06.2008, 20:02 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims Polska w odświeżonej wersji 

Wg mnie ładnie wygląda.
		 | 
|  19.06.2008, 07:57 | #3 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: The Sims Polska w odświeżonej wersji 

Fajnie, pięknie, ale nie... Będę krytyczna  Logo strony, ma bardzo mało wspólnego z The Sims... A poza tym wczoraj czytałam wyniki jakiś badań i jeżeli pamięć mnie nie myli to 67% internautów korzysta jednak z przeglądarki IE... Z Firefoxa - chyba 25%, pozostali z Opery... Pozostawiam do wyciągnięcia wniosków   | 
|   | 
|  19.06.2008, 20:34 | #4 | 
| Guest 

Krytycznie to wygląda! Logo nie ma nic wspólnego z the sims 2! poprzednie było 1000x lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! radzę zrobić the sims polska na poprzednie nie podoba mi sie nowy odswiezony wyglad!!!!!!!!!!!!!! | 
|  19.06.2008, 21:18 | #5 | 
| Guest 

Nie jest złe... Aczkolwiek długo się ładuje (200KB/s transfer). A informacja: Only Fox friendly trochę nie na miejscu... Są jeszcze inne przeglądarki... | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |