|  13.07.2008, 18:40 | #1 | 
| Guest 

|  Kamera... Akcja! TVS wchodzi do gry! 

Po wielu zapowiedziach, obietnicach i problemach technicznych z serwerem, w końcu udało nam się uruchomić własną simową telewizję! Spragniony wrażeń?! Włącz się na tvs! Nowa simowa telewizja w Polsce oferuje rozrywkę na najwyższym poziomie!   
 | 
|  | 
|  13.07.2008, 21:00 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Kamera... Akcja! TVS wchodzi do gry! 

Podoba mi się   Bardzo ładna stronka. Chyba działy nie działają (wszytskie) A mozę to u mnie... Niewiem   | 
|  13.07.2008, 21:54 | #3 | 
| Guest 

Na ten czas żaden z działów nie działa. Na bieżąco będziemy je wszystkie uzupełniać i aktualizować. Bardzo prosimy Was o cierpliwość i wyrozumiałość. Przecież nie od razu Kraków zbudowano.   PS. Co do newsa. Praca nad TVS była i jest dla mnie czystą przyjemnością. Ja także dziękuję. Ostatnio edytowane przez Alien : 13.07.2008 - 21:57 | 
|  13.07.2008, 22:07 | #4 | 
| Zarejestrowany: 31.07.2006 Skąd: Zach. Pomorskie Płeć: MężczyznaPostów: 216 Reputacja: 16 |  Odp: Kamera... Akcja! TVS wchodzi do gry! 

Małko kreatywni jesteście. Nazwa TVS kojarzy się z TVN, logo jest żywcem zerżnięte z logo TVN 7 a samo hasło "włącz emocje" z Polsatu. Nieładnie, nieładnie...
		 Ostatnio edytowane przez ulmille : 13.07.2008 - 22:33 | 
|   | 
|  13.07.2008, 22:25 | #5 | 
| Guest 

Nie chciałbym nikogo obrażać ale seriale są mało zadowalające i widać ze są robione byle jak , przed chwila oglądałem serial coś tam o miłości ;p i w każdym razie podczas filmowania autor miał wyłączony dach i włączony plumbob czyli zielony krzyształek u góry . Mogę z pewnością powiedzieć ze wiele seriali na YouTube jest lepszych i bardziej dopracowanych ... A co do samego pomysłu z ta telewizja nie jest on najświeższy ale wart uwagi . P.S By nie było widać gołego nieba tylko sufity zapraszam na Modthesims2.com wpisując ceiling w wyszukiwarce ( trzeba być użytkownikiem ) . A co do kryształku na górze wpisuję się któryś z kodów potem naciska się z wciśniętym shiftem na kryształek i usuwa się go lub " UKRYWA " . | 
|  13.07.2008, 22:47 | #6 | 
| Guest 

A mi się bardzo podoba    | 
|  13.07.2008, 22:53 | #7 | 
| Zarejestrowany: 15.12.2007 Skąd: Śląsk Płeć: MężczyznaPostów: 60 Reputacja: 10 |  Odp: Kamera... Akcja! TVS wchodzi do gry! 

Bardzo fajna strona, choć przydałoby się parę poprawek.
		 | 
|   | 
|  14.07.2008, 10:52 | #8 | 
| Guest 

Proponuję obejrzeć coś produkcjii STV, i porównać z pierwszym serialem z naszej telewizjii. Film jest zamazany, aż widać piksele. Może to rozdzielczość u mnie w komputerze. Czy nie widać tego u was? Pozdrawiam   | 
|  14.07.2008, 12:34 | #9 | 
| Guest 

Ogólnie nie jest źle, ale może być lepiej. Seriale niezbyt fajne i wygląd strony też pozostawia trochę do życzenia. A, i jeszcze jedno. Po co publikować stronę, skoro nie można wejść w żaden dział?
		 | 
|  14.07.2008, 12:37 | #10 | 
| Guest 

Słuchajcie, jeśli chodzi o nazwę, nie wiem czy wiecie, ale naszą poprzednią nazwą było STV (SimTV [która została zajęta przez inny serwis]) i też moglibyście powiedzieć, że bardzo kojarzy się z nazwą telewizji FTV czy ITV. Równie dobrze możecie powiedzieć, że nazwa TVS kojarzy się z nazwą TVP itd. Jest naprawdę bardzo dużo telewizji, które mają takie "podobne" nazwy i nikt nikomu nie zarzuca tego co poniektórzy z Was. Poza tym chciałam zauważyć, że TVS NIE jest prawdziwą telewizją i nie ma zamiaru konkurować z TVN'em czy Polsatem...  Jeśli chodzi o logo tvs, zostało ono stworzone na podstawie logo MAXIS'a. Natomiast hasło "włącz emocje" jak najbardziej jest hasłem Polsatu. Wcześniej hasłem promującym tvs było: "włącz ciekawość" z telewizji S. I nie ma to nic wspólnego z brakiem kreatywności. Dzięki temu tvs miało kojarzyć się z dobrą i profesjonalną telewizją, tworzoną na zasadzie tych "prawdziwych" stacji. I ostatnia sprawa - jakość filmów. Winowajcą tej kiepskiej jakości jest tak naprawdę odtwarzacz, z jakiego korzystamy. Aktualnie Alien pracuje nad poprawieniem jakości, jeśli to się nie uda, zaczniemy korzystać ze zwykłego odtwarzacza YT (tam stosują jakieś zabezpieczenia, więc jakość jest zdecydowanie lepsza). | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |