![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcesz kosmitów musisz mieć rozwiniętą logikę na maxa i cierpliwie czekać na nich całe noce.
A złodziej- musisz mieć czysty zadbany dom bardzo bogato urządzony i cierpliwie na niego czekać |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Złodzieje pojawiają sie zazwyczaj w nocy, gdy simy śpią. Częściej zawitają do bogato wyposażonego domu bez alarmu (tak przynajmniej jest u mnie
![]() A jesli chcesz ufo, to najlepiej w Dzwnowie. Najszybciej porwie Sima o aspiracji pragnienia zdobywania wiedzy.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aha.. Nie wiedziałam że trzeba miec logike na full ;D
Ale co do złodzieja to domy mam pełne przepychum alarmu nie instaluje bo i tak złodziej nie przychodzi^^ ..I nie wiem czemu;/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
gram też prawie 2 lata a złodzieja miałam tylko raz
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie trzeba mieć logiki na full
![]() Widzę w Twoim profilu,że masz Czas Wolny-jest więc sposób na przywołanie ufo bez kodów,a nawet 2: -rozwiń na max. hobby Nauka,kliknij na teleskopie i wybierz "Wezwij kosmitów" -jako aspirację główną daj Simowi "Zdobywanie wiedzy",a potem w takim okienku gdzie można 'wydawać' punkty,ostatnią opcją w polu "Aspiracja zdobywania wiedzy" jest możliwość wezwania kosmitów. Wątpię,byś coś z tego zrozumiała,ale może... ![]() Aha-miejsce i aspiracja nie ma żadnego znaczenia! Mi kiedyś (przed wyjściem CW) dwa razy z rzędu porwali babkę z aspiracją Rodzinną mieszkającą w Weronie,więc... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nieprawda, do mnie przychodzi dosc często
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a ja gram prawie 4 lata, a złodzieja miałam raz i to w dodatku u sióstr Kaliente.
zawsze możesz przywołać go kodem. Ostatnio edytowane przez Lattine : 21.08.2008 - 20:46 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
bo jest ciekawy. mi w jedynce przychodził bardzo często, a teraz taka posucha... gra staje się nudna gdy nie ma wypadków w stylu złodziej/niespodziewana śmierć/przypadkowe przyłapanie na zdradzie itp.
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja gram od wielu wielu lat, a złodzieja miałam jakieś 3 lata temu xP
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|