![]() |
#452 |
Guest
|
![]()
Ja mam abre ściągnięta i przegraną na płytki (2)
|
![]() |
#453 |
Guest
|
![]()
pewnie masz cracka no-cd
![]() ale zbaczamy z tematu..... porozmawiajmy o....... smokach ![]() |
![]() |
#454 |
Guest
|
![]()
Hmmm....właściwie to chyba już o smokach wszystko wiadomo,
ale możemy pogadać co nasz smoki robia ![]() Mój smoczek(pyrite czy jakos tak) bawił się z moim kotkiem a potem gdy już skończył zabawe stał na płytce basenowej i się nie ruszył!I musiałam go skasować ![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem to z tym zachowniem smoków jest różnie. Ja mam Pochodnie i ona też potrafi być niegrzeczna. Ale nigdy nie potpaliła mi domu ( w przeciwieństwie do Płomyka <_< ) Ale chyba jak i tym czerwonym dobrze się zaopiekujemy to nie będzie żle. Mój smoczuś ostatnio nawet po 3 smakołykach nie był grzeczny, naszczęśćie po 5 był potulny jak baranek.Wiecie czego najbardziej brakuje smokom??? Do moim zdaniem to fajnie by było jak były by podobniejsze do zwerząt.Można by było z nim wyjechać na wakacie a takto to siedzą w domu (i pewnie się nudzą) A waszym zdaiem czego najbardziej brakuje smokom.???? A i mogło by być więcej tych "gatunków" smoków
|
![]() |
#456 |
Guest
|
![]()
przede wszytskim brakuje kolorow smokow, dorastania itp
![]() moglybyc tez jakis superrzadki smok co ma wiecej opcji, i potrafi zrobic cos ciekawszego niz normalne ![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]()
Uff... Ponad godzinę zajęło mi przeczytanie tych 35 stron waszej gadki, heh...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam: http://blog.tenbit.pl/Kamileczka |
![]() |
#458 |
Guest
|
![]()
Aby był fioletowy to trzeba cały czas zajmować.Cały czas kołysać i obracaś no a muze to można my puścić na jakieć 2 - 3 godzinki.
|
![]() |
#459 |
Guest
|
![]()
cześć po raz pierwszy w życiu wysyłam jakikolwiek tekst przy użyciu internetu.
![]() smok w mojej grze był zielony i narobił mi mnustwa kłopotów ![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Reputacja: 10
|
![]()
NIE MA ZIELONYCH SMOKÓW!!!Cały czas o tym mówimy(przeczytaj sobie) <_<
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 29 (0 użytkownik(ów) i 29 gości) | |
Narzędzia wątku | |